1. Wiem o adapterach Wifi, ale lepiej najpierw sprawdzić na HCL na HPCFactor, czy będzie banglać.
2. Wszystkie, które są na 16 bit i mają sterowniki (ponownie odsyłam do HCL) - zasadniczo karty wifi 802.11b, adaptery kart pamięci, karty Ethernet 10 Mbit.
3. Pasywna matryca DSTN, w słońcu niewidzialna, czas reakcji na poziomie 100 ms (nie widać różnicy między filmem 10 FPS a 15 FPS); kolorki bez rewelacji, ale jest te 65000.
4. Nie ma problemu, ale strony renderowane są dość wolno.
5. RAM nie da się rozbudować, ale można kupić kartę CF a część RAMu "Storage" przeznaczyć na "Memory"
6. Ha. Ha. Ha. (no, php obsłuży, ale to dlatego, ze to zwykłe strony HTML). Generalnie przeglądarka zgodna z IE 3.0
7. Pliki .bat chyba nawet odtwarza, ale nie sprawdzałem. Pozostałe - jeśli będziesz miał aplikację, która to odpali... pliki .exe po warunkiem skompilowania pod MIPS HPC Pro.
8. Jest oparty na FreeDOS-ie, o ile pamiętam - poza tym obsłuży pliki .exe z normalnego PC, jeśli tylko działają na 286.
9. Przejściówka daje złącze VGA, ale marne szanse, że dostaniesz hpc z tą przejściówką... A i tak daje wtedy na monitor 640x240 w 60 Hz.
Również pozdrawiam