Myguide 3200GO

• 3 Odpowiedzi
  • 811 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Myguide 3200GO
« dnia: Luty 11, 2007, 15:53:25 »
Posiadam taka Navi jest to navi PNA i mam pytanie czym mozna ta Navi odblokowac.Wyposazona jest w Win Ce Nat 4.2 Core.Probowalem juz softem do odblokowywynia ktory mozna odblokowywac WINCE np.Navigony albo BluMedie ale nie reaguje.Jak ktos juz ma w tym temacie jakies doswiadczenie to bym byl wdzieczny za wskazowki jak to zrobic??

Myguide 3200GO
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 12, 2007, 00:36:08 »
Hej :)

Zakladam ze masz taka wersje z jaka ja mialem do czynienia czyli z zainstalowanym iGO w wersji polskiej:)

Jesli tak to najszybsza metoda odblokowania tego sprzetu jest zmiana nazwy pliku w katalogiu z gra np: Asia.exe zmien na Asia_org.exe a nastepnie wgraj plik showtaskbar.exe z paczki custom150e.zip (ta sama co do  medionow) i nadaj mu nazwe Asia.exe.

Teraz jak klikniesz w gre Asia to ci odpali pasek start :)

Co dalej? To juz zalezy od Ciebie... mozesz sobie Registry Workshopem wyedytowac klucz startowy (ogolnie Local Machine -> init -> Launch80 ) i zmienic na cokolwiek... itd

Ja mialem o tyle problem ze zawieszalo mi sie urzadzenie po kazdym soft resecie

Dokladnie juz nie pamietam co po kolei robilem ale ogolnie jak robiles kiedys mediona np to polapiesz sie o co chodzi...

Po starcie domyslnie odpala sie plik \My Flash Disk\igolaunch.exe, mozesz go sobie podmieniac na swoje itd...
Ja przygotowalem sobie plik z backupem (exe) i nadalem mu taka nazwe.. teraz po hard resecie laduje mi sie backup i jest git.

Mam nadzieje ze choc troche Ci pomoglem :) jak cos to pisz :)

pozdrawiam
Twister

Myguide 3200GO
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 12, 2007, 22:06:55 »
Akurat mam wersje z navi niemiecka,ale z medionami juz grzebalem i mam nadzieje ze przy paru wskazowkach sobie poradze,dziekuje za zainteresowanie i przynajmniej wiem gdzie szukac .Dzieki i jak ktos moze mial jeszcze z taka navi doczynienia to prosil bym o jeszcze wjecej info.

Myguide 3200GO
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 16, 2007, 22:15:17 »
polacz sie ActiveSyncem wejdz My Flash Disk->MyGuide-> i interesuje Ciebie myguide.exe, zmieniasz jego nazwe na myguide2.exe i wrzucasz to co sciagniesz z linka. (po rozpakowaniu) dwa pliki pozniej twardy reset. Wybierasz se jakikolwiek jezyk, pozniej czas, i na koniec kliknij w satelite i zrob miekki reset. To tylko odblokowanie win, pozniej rob co chcesz.

http://rapidshare.com/files/16794403/Pulpit.rar