MY Guide 3100

• 1 Odpowiedzi
  • 648 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MY Guide 3100
« dnia: Kwiecień 12, 2007, 16:52:04 »
witam. . .  mam pilna sprawe. . .  przelcialem wszytkie watki o odblokowaniu WSZYSTKIE ! na tym forum i postanowilem se odblokowac mygłajda:) i nic. . .  mam paczke Odblokowanie_MAP360 niby do moejgo by pasowalo ale na windowsie mam tylko 1. 9 MB wolneog a to wymaga poand 4 MB :s wgywalem showtaskbars i nic nawet sie nie odpalaja te programy umie wejsc do windowsa bez problemu umie w nim wszytko robic. . .  ale nie widze paska zadan :/ i nie mam jak wylaczyc windowsa a mam tylko przycisk power = hard reset bo po kazdym wlaczeniu nic nie zostaje zapamietane wczyuja sie standardowe ustawienia i teraz pytanie czy da sie to ustrojstwo odblokowac czy to ma wgrane IGO w  ROM'a ? :< bo juz odadam z sil a jest mi to pilnie potrzebne albo mapa niemiec rodzice jada do niemiec a ja nie mam mapy niemiec. . .  chcialbym wgrac tomtoma albo cus takiego. . .  a nie da sie tego odblokowac:/ hilfe ;p

Odp: MY Guide 3100
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2007, 11:59:34 »
Witam
napisałeś "umiem wejść do windowsa bez problemu umiem w nim wszystko robić. . . " ;)
tzn.  opisz mi proszę jak wchodzisz do tego windowsa na tym urządzeniu, bo jakoś nie potrafie tego.

Pozdrawiam romeK