Medion MDPPC150

• 4 Odpowiedzi
  • 1135 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pyr77

• 335
  • Sprzęt: iPhone 3GS 32GB; Galaxy Note
Medion MDPPC150
« dnia: Grudzień 30, 2005, 16:42:38 »
Witam,
wlasnie cos takiego dostalo sie w moje rece (droga kupna).
Pierwszy raz mam doczynienia z GPS, ale jezeli chodzi o wykonanie tego Pda to jest to najgorszy palmtop jakiego widzialem. Kiepski plastik, odpada logo z napisem Medion, rysik wychodzi bardzo ciezko, i jakos dlugo to wszystko trwa, pewnie takie ma odswierzanie z satelita(ok. 4-6 sekund). PDA polozony obok okna wykrywa 6 satelit, z adresem trafil w dziesiatke, no moze w dziewiatke, na poczatku pokazal cos okolo 200 metrow dalej. Na tylach PDA jest symbol MD95459 symbol MDPPC150. Dokladnie nie wiem jaki to klon, ale zapewne jakis. Poczytam moze instrukcje i pocwicze na miescie, posiada ponoc nawigacje dla pieszych. Zobaczymy.

Pozdrawiam
Piotr

Dodam, ze program zainstalowany na karcie to Navigator 4 firmy Navigon. Posiada mapy UK i Irlandii.

*

Offline pyr77

• 335
Medion MDPPC150
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 07, 2006, 19:21:42 »
Witam, chcialbym dodac, ze oprogramowanie GPS jest w wersji 4.4 a nie jak napisalem wersja 4. Wsiadlem z kolega do samochodu i kloega wyjal swoj PDA z GPS za 250 funtow (nie pamietam nazwy, jak go spotkam to zapytam) i jak moj znalazl 4 satelity to jego wciaz szukal. 3 satelity znalazlem bedac w pokoju. Jak wczesniej pisalem, wykonanie mojego Mediona jest tragiczne, za to GPS dziala rewelacyjnie. Sa to moje poczatki, ale niedlugo wybieram sie do Polski, to zobaczymy co i jak z ta nawigacja.

Pozdrawiam
Piotr

*

Offline pyr77

• 335
Medion MDPPC150
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2006, 08:52:21 »

*

Offline pyr77

• 335
Medion MDPPC150
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 04, 2006, 17:27:36 »
Witam,
dodam tylko, ze w czasie drogi do Londynu wskazywal czasami nawet 11 satelit. Czy to mozliwe aby to byl Sirf II?

Pozdrawiam
Piotr