Mi chodzi o taki czysty, niczym nie zmieniany CE.
O, i tu jest problem

Bo nie można dokładnie określić co dokładnie jest "czystym" systemem WinCE a co nie. Niektóre palmtopy z WinCE mają "wbudowane" skinowanie okienek, niektóre nie, inne mają w standardzie różne ciekawe programy, jak "duże" IE, WordPad itp. w innych brakuje nawet panela sterowania itd. To wszystko zależy od tego co producent zaznaczył sobie w Platform Builderze podczas tworzenia romu urządzenia.
Można jednak powiedzieć, że w nawigacjach jest "najczystszy" WinCE - brak tam niemal wszystkiego

Co do DOTa, to chyba nigdy nie widziałem tego sprzętu na allegro. Orientujesz się za ile były one sprzedawane na aukcjach, i za ile można go realnie kupić (o ile można) ?
Choćby teraz dostępna jest na Allegro jedna aukcja z DOT320 (nawet z kabelkiem

). Cena - dzisiaj nie dałbym więcej niż 100zł. Jako ciekawostkę dodam, że DOTel chyba jako jedyny oficjalnie daje na swojej stronie jakieś dllki do kompatybilności z PPC2003, oraz gry i programy

(Oczywiście dllek do większej komaptybilności WinCE z PPC jest dużo, i to dla wszystkich WinCE - jednak jak już pisałem żaden producent takiego czegoś oficjalnie nie robił). Do tego ten system, chyba najbardziej "wypasiony" w soft spośród oficjalnych, pocketowych WinCE

(uprzedzając Kitora: nie, rom od Cmonex dla N900 nie jest oficjalny
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
).
EDIT.
Co do DOT340 to różne rzeczy o nim czytałem na tym forum. Większość modeli miało problem z odpaleniem jakichkolwiek programów a zdarzył się także przypadek, że 340 miała "ucięty" system (chociaż to była wtedy jakaś sztuka przemysłowa przeznaczona do jakiś pomiarów, czy coś...).