Mam problem z konwersją prezentacji na ppv. Znalazłem o tym tylko jeden wątek na forum ale tam było tylko tyle że win ce 2.11 ma "wbudowany" program do konwersji prezentacji Power Point'a 97. Na początku próbowałem zgrać plik przez active sync i wyskoczył błąd : " Cannot convert file 'test'. Klasa niezarejestrowana.". Nie mam pojęcia o co tu chodzi ale jedziemy dalej. Zgrałem prezentacje na kartę pamięci i włożyłem do jornady. Rozpoznała to jako prezentacje i po dwukrotnym kliknięciu otworzyło się okno w którym można było wybrać w jakim folderze ma znaleźć się prezentacja po konwersji. Wybieram folder, klikam OK i .... następny błąd : "Application ppvflt.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor. Program: ppvflt.exe, Exception: 0xc0000005, Adress: 00028234." Już mi się skończyły pomysły co jeszcze można z tym zrobić. Soft reset nie pomógł. Ma ktoś jakiś pomysł jak odpalić prezentacje na win ce 2.11?? A może jest jakiś program do tworzenia prezentacji na HPC PRO?? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Łukasz