Bluetooth z WinCE 2.11 i Jornada 680 (SH-3)

• 1 Odpowiedzi
  • 652 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline krzych

• *
  • 73
  • Sprzęt: HP Jornada 680; PSION 5mx
Bluetooth z WinCE 2.11 i Jornada 680 (SH-3)
« dnia: Styczeń 08, 2006, 11:02:16 »
Jeszcze jedno..
Pisze ten post mimo, ze czytalem forum (w tym info od vladymira o Jego zwyciestwie z BT i HP_J720).
Otoz natknalem sie ostatnio na CF z Bluetooth'em i ... no wlasnie...
Co nalezy zrobic, zeby w ogole probowac karte - CZY ZADZIALA?
Czy moze:
- sterowniki podane przez vladymira z "ftp.socketcom.com"?
- odpalic BT w Nokii 6310
- sprobowac wyslania sms z easySMSka i/lub polaczyc sie z Siecia przez GPRS po BT...

Fachowcy! Napiszcie w wolnym czasie (nie pali sie, bo rzadko sie zdaza spotkac tego rodzaju sprzet "na polce" w sklepie - ja znowu bede mial okazje za ok. 2 tygodnie), co dokladnie i po kolei dzialac. Ta wspomniana przeze mnie CF'ka to jakis typowy "noname" z chin, czy innego kraju, gdzie fabryki urzadzen elektronicznych ma juz kazdy szanujacy sie swiatowy producent tego sprzetu...
Pozdrawiam i czekam.. :-)
Im bardziej poznaję ludzi...
Tym bardziej kocham zwierzęta...

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
Re: Bluetooth z WinCE 2.11 i Jornada 680 (SH-3)
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2006, 01:52:35 »
Cytat: "krzych"
Jeszcze jedno..
Pisze ten post mimo, ze czytalem forum (w tym info od vladymira o Jego zwyciestwie z BT i HP_J720).
Otoz natknalem sie ostatnio na CF z Bluetooth'em i ... no wlasnie...
Co nalezy zrobic, zeby w ogole probowac karte - CZY ZADZIALA?
Czy moze:
- sterowniki podane przez vladymira z "ftp.socketcom.com"?
- odpalic BT w Nokii 6310
- sprobowac wyslania sms z easySMSka i/lub polaczyc sie z Siecia przez GPRS po BT...

Fachowcy! Napiszcie w wolnym czasie (nie pali sie, bo rzadko sie zdaza spotkac tego rodzaju sprzet "na polce" w sklepie - ja znowu bede mial okazje za ok. 2 tygodnie), co dokladnie i po kolei dzialac. Ta wspomniana przeze mnie CF'ka to jakis typowy "noname" z chin, czy innego kraju, gdzie fabryki urzadzen elektronicznych ma juz kazdy szanujacy sie swiatowy producent tego sprzetu...
Pozdrawiam i czekam.. :-)

jest chyba tylko jedna karta CF BT ktora dziala z ce 2.11 (vladymir mowil o nowszej wersji CE gdzie urzadzen kompatybilnych jest duzo wiecej) i jest ciezko dostepna, co wiecej i ja na nia poluje wiec masz konkurencje, hehe

a tak powaznie to zerknij tutaj

http://www.hpcfactor.com/hcl/search.asp?mstrcat=5&hclq=&vmode=&submit.x=22&submit.y=10