Witam,
Mam parę pytań dot. w/w modeli.
Po pierwsze który opłaca się bardziej kupić. Wiem, że wszyscy napiszą że 680, bo w końcu nowszy, ale chodzi mi raczej o relację możliwości/cena. 680 ma parę atutów, które dla mnie nie mają większego znaczenia - np 16 bitowy wyświetlacz, a nie 8 bitowy, czy też wbudowany modem, co przy zastosowaniu karty pcmcia jest zbędne...
Chodzi mi przede wszystkim o takie rzeczy jak:
1) pisanie - Jornada ma niby pomniejszoną klawiature z notebooka, ale pytanie na którym tak naprawdę łatwiej się pisze?
2) jaka jest różnica między WinCE 2.0 a 2.11? Czy różnice są spore? Miałem kiedyś dwa palmy z Win 2.0 (Philipsa Velo, potem Compaq'a 2010c), ale niestety nie miałem okazji nigdy porównać tego systemu do wersji 2.11...
3) jak jest z kompatybilnością programów na Windows CE 2.11 - czy działa zdecydowanie więcej niż na 2.0?
4) czy na którymś z w/w palmów da się odtwarzać filmy (najlepiej z napisami), a jeśli tak to jakim programem?
5) jak wygląda sprawa w wypadku gier? Czy dużo więcej rusza na Jornadzie 680? Czy na którymś z tych pamtopów odpali się Quake w wersji pocket?
I to w zasadzie wszystkie moje pytania - jeżeli ktoś byłby skłonny odpowiedzieć na niektóre z w/w pytań, to byłbym dozgonnie wdzięczny

.