Gdzie znalezc iBrowserPlus 2.06?

• 7 Odpowiedzi
  • 1121 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline timokie

• 610
  • Sprzęt: Loox C550
« dnia: Lipiec 30, 2004, 13:30:38 »
Witam,

od dluzszego czasu szukam przegladarki WWW przeznaczonej dla starych wersji Windows CE - w moim przypadku 2.11. Przegladarka ta pochodzi z roku 2000 i byla rozprowadzana jako Shareware. Jest ona o tyle unikalna, ze jako jedyna (na WinCE 2.11) ma obslugiwac SSL.

Wszystkie linki, ktore znalazlem w Sieci wskazuja na nieistniejacy plik na stronach producenta www.foliage.com, ktory najwidoczniej wycofal sie z rozwijania tej aplikacji. Czy ktos z szanownych Klubowiczow zna dzialajacy link do tego programu lub moglby mi go przeslac na email?

Pozdrowienia

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2004, 11:54:42 »
Ja znalazłem dokładnie tą przeglądarkę kiedyś na eMule. Jak chcesz mogę Ci przesłać plik na mejla - tylko podaj adres :D

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2004, 22:02:23 »
A czy ja bym mógł dostać. Próbuję zassać to od dawna z emule ale nie darady. I czy poszło by to na Jornadzie 690 ??? wwwzzz1@wp.pl
Pozdrawiam

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 15, 2004, 00:49:10 »
Powiedzmy że uznam, iż mowa o abandonware i głowy nie polecą. ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 15, 2004, 13:33:06 »
Już do Ciebie poszło, WitekMarcin. Co do Jornady 690, to nie mam pojęcia - nie sprawdzałem ;) a odnośnie LEGALNOŚCI tego oprogramowania to nie dość, że można je uznać za abandonware to na dodatek jest w wersji shareware, więc chyba wszystko ok :)

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 15, 2004, 16:21:18 »
Wielkie dzięki :) Niestety nie chodzi (nie może znaleźć ścieżek) :( pod Jornadą. Nawet instalator informuje, że to dla Palm Size :(  Choć zainstalować można bez problemu.
Panie adminie nie wie Pan, z kim ma, doczynienia ;)  Więc proszę mi tu nie sugerować nawet jakichśś odcieni pirackich ;)  
Ale prawdę mówiąc jak ktoś chce starszy sprzęt to musi się zadowolić tylko i wyłącznie dołączonym oprogramowaniem :( Producenci nie sprzedają już wersji z przed lat. Ja osobiście znalazłem tylko 3 takich, z którymi można się było dogadać. Dwie firmy sprzedały mi zabytkową wersję ;) za połowę tego, co kiedyś kosztowały a jedna firma okazała się tak miła, że w odpowiedzi dostałem seriala !!! Niestety nie mogę powiedzieć, co to za firma, bo prosili mnie żebym się nie chwalił. Ale polecam wszystkim pytać się o takie rzeczy. Mój kumpel też dostał za darmo serial od tej firmy. Jak bym tu podał nazwę firmy to by dopiero było.
Ale niestety reszta firm ma to w pupie :( Jedna nawet zaczęła wydzierać się na mnie, że ja pirat.  Na moje protesty, że przecież chcę dać im zarobić, oni wysunęli sugerancję, że kupię program a potem go będę rozdawać za darmo. Choroba, chamstwo czy nazizm???
Niestety, ale takiej strony jak palmfreeware dla WinCE nie ma :(
Pozdrawiam wszystkich i Pana Admina z życzeniem, aby nadal był taki wyrozumiały ;) ;) ;)

*

Offline timokie

• 610
  • Sprzęt: Loox C550
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 15, 2004, 22:58:34 »
@ciekawy_świata
Zbawicielu mój ;)! Szukam tego programu chyba od roku... Mój adres: timokie <at> gazeta <kropka> pl

Wielkie dzięki!

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 16, 2004, 12:02:11 »
Już do Ciebie poleciało, Timokie:) Pozdro...