Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Pozostałe platformy
Windows CE (bez PNA/PND)
Gdzie szukać USB w J720
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Gdzie szukać USB w J720
4 Odpowiedzi
773 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
vladymir
610
Gdzie szukać USB w J720
«
dnia:
Luty 14, 2006, 20:49:50 »
Czy któs z Klubowiczów wie, na kórych pinach dolnego złącza Jornady 720 są sygnału portu USB?
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego
murfel
25
Gdzie szukać USB w J720
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 15, 2006, 08:47:02 »
Nie wiem jak wszystkie złącza, ale napewno lewy, skarajny w dolnym rzędzie, partząc z przodu na stacje dokującą. wiem to stąd, że w tym kołeczku pękła sprężynka i się zapadł i nie było połączenia przez usb, po naprawie wszystko wróciło do normy. Tyle mogę pomóc.
pozdrawiam
Kusiu
3968
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 15, 2006, 12:17:06 »
Poczytaj tutaj:
http://www.lowlevel.cz/log/pivot/entry.php?id=41
tomy_m
18
Gdzie szukać USB w J720
«
Odpowiedź #3 dnia:
Luty 22, 2006, 17:28:22 »
Ponawiam pytanie ... ta strona jest bardzo zamotana :-( kabla do Jornady nie sposób kupić, dzieciaki mi przesiały gdies kabel gdy moja jornada leżała kilka miesięcy bez klawiatury ,teraz wreszcie kupiłem sobie nową klawiaturę od HSD oraz kartę WIFI ale nadal nic nie mogę zrobić bo teraz nie mam kabla :-(((
Jeżeli ktoś z adminów mi pomoże to zrobię dla wszystkich potrzebujących porządny schemat do zamieszczenia tutaj w podpiętych.
Dodam że moja stacja dokująca nie ma USB bo jest od jornady 680 ... koles od którego kupiłem ta Jornadę miał 2 szt. (680 i 720) i się chyba pomylił :-(
Dopiero niedawno dowiedziałem się że w stacji dokującej powinno być osobne złącze USB.
Verid
4
Gdzie szukać USB w J720
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marzec 13, 2006, 16:45:49 »
Z tego co się orientuję to do stacji dokującej do Jornady jest potrzebny zwykły kabel USB typu A-B czyli taki np jak od drukarki. Co do strony podanej przez mego przedmówcę to istotnie jest trochę zamieszana ale zawiera prawdziwe dane - sprawdziłem na sobie. Na bazie tych danych zrobiłem sobie kabel i działa.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »