easytouch et-907

• 4 Odpowiedzi
  • 1600 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

easytouch et-907
« dnia: Czerwiec 24, 2007, 19:58:35 »
witam mam problem z ową nawigacja generalnie z odblokowaniem windowsa ce niemiałem żadnego problemu natomiast jest problem z zainstalowaniem jakiejkolwiek mapy np. jak wgrywam miomap wyskakuje komunikat  ze nie mozna jak wzucam tomtoma to samo a wgrywam wszystko do pna  miał ktoś doczynienia z tym modelem udało się komus coś tam wgrać  :-\

wyskakuje mi błąd

in
c:/GPS_2006r2/firefly/platform/win32/ce/ffsurface_wince.cpp:661

exception in endpaint

wie ktos moze jak zrobic w tej nawi hard reset??
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2007, 21:35:13 wysłana przez joker_wks »

Odp: easytouch et-907
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 25, 2007, 10:38:18 »
o ile mnie pamiec nie myli to urzadzenie hard resetuje sie po wcisnieciu przycisku wylaczenia a poza tym o ile pamietam to na dESTINATORZE PRACUJE, o ile masz wgranego Destinatora to mozliwe ze i mape polski?Ile wazy ta mapa?bo slyszalem, ze polska jest z pokryciem 99% w Desti

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 25, 2007, 20:16:52 »
o ile mnie pamiec nie myli to urzadzenie hard resetuje sie po wcisnieciu przycisku wylaczenia a poza tym o ile pamietam to na dESTINATORZE PRACUJE, o ile masz wgranego Destinatora to mozliwe ze i mape polski?Ile wazy ta mapa?bo slyszalem, ze polska jest z pokryciem 99% w Desti

mapa ma wage 39,9 MB ale z tym pokryciem to raczej lekka przesada  wszystko pieknie bo mam tego destinatora ale chciałem dograć np. miomap i wżucić tam europe

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 26, 2007, 00:48:46 »
MIO na tym odpalilem po zmudnych zmaganiach:) to pamietam.Sprawdz w pliku tekstowym WCE jaka masz wersje mapy Poland w destinatorze.

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 14, 2007, 21:34:28 »
Hard Reset - rysikiem wciskasz przycisk z boku a raczej na dole urządzenia przycisk reset.
Przejscie do windows robi się poprzez wciśnięcie jednoczesne klawiszy + oraz - i rysikiem wspomniany wczesniej reset.

W jaki sposob zainstalować w tym urzadzeniu autopilota? jak to odblokowac?