Działająca mapa dla windows CE 2.0 lub 2.1 z mapą polski ???

• 6 Odpowiedzi
  • 1801 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prosze o pomoc nigdzie nie moge znaleźc programu który by działał na moim sprzęcie (Cassiopea e-15g) narazie znalazłem tylko pockeetstreets ale do niego nigdzie nie mogę znaleźć mapy polski - wiem że można ją wygenerować z autoroute ale nie mam tego programu  - prosze o pomoc i podaje maila : cyberart@o2.pl
ps. jesli wiecie cos na temat działającego gg na tym sprzęcie będe bardzo zobowiązany :) pozdrawiam!!!

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2005, 15:10:51 »
Nie ma nic co ma dokladne mapy polski dla tak starych PDA. Dzialajace GG tylko za posrednictwem Jabbera, jesli jest klient dla tak starego Windowsa CE.

*

Offline vladymir

• 610
    • Laboratorium Energii Subtelnych
  • Sprzęt: Prestigio 5517, Lenovo A3000-H
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2005, 16:49:37 »
W Win CE 2.0 i 2.11 działa Palmtop Route Planner, czasem dostępny na allegro za symboliczną kwotę, bo to poczciwy, ale staroć. Zawiera zaskakująco dokładną mape Polski (w pilku z mapa celej Europy lub z mapą Europy Środkowej i Wschodniej). Mapa obsługuje nawet odbiornik GPS, jesli dołączony on jest do portu szeregowego PDA.
Posługiwanie sę tym programem jest cokolwiek upierdliwe, ale można sie przyzwyczaić.
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego

*

Offline timokie

• 610
  • Sprzęt: Loox C550
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2005, 17:12:56 »
Stare wersje Teletype Gps dzialaly na Windows Ce 2.11, wspolpracowaly z GPS, ale obejmowaly tylko Europe zachodnia. Oprocz tego dostac ten program bedzie mozna chyba tylko na Allegro, albo Ebay. No, ale mozesz kupic OziCe i zeskanowac jakas mape Polski ;).

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 10, 2005, 11:05:15 »
Jeśli ktoś miałby taką starą wersję Palmtop Route Planner, to proszę o kontakt na stasheck(at)o2.pl

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 10, 2005, 11:13:17 »
Nie palmtop a TomTom Route Planner.

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 10, 2005, 11:18:58 »
Sorka, było napisane Palmtop Route Planner :P Anyway, ma to ktoś?