ale nie nie nie nie nie, ja sobie poradzilem z tym.
wiec wyjasnie moze : chodzi o to ze kazdy typ procesora ma przypisany jakis ID np StrongArm / XScale = 2577 jakis tam inny ma ID = 2000 jak ustawimy na ALL, ID bedzie wynosic wowczas "0"
ustawia sie to klikajac prawym na "procesor type" i wybierajac "proporties" (wlasciwosci) [to wsyzstko oczywiscie w programie WinCAB Manager ]. i tam z listy procesorow wybieramy All/CEF, po czym zapisujemy w formacie *.CAB i juz mamy zmodyfikowanego caba.
Co do porownania DOTa 320 i 340 zgadzam sie, na chwile obecna stwierdzam ze 320 jest lepszy chociazby ze wzgledu na jego popularnosc ktora jest niestety nie wielka acz kolwiek ogromna w stosunku do DOTa340.
po trzecie - co do programow - dzieki za podpowiedz teraz wiem przynajmniej jaki program MUSI ruszyc na docie i bede tak kombinowac az ruszy bo zawsze jak cokolwiek instalowalem byla ta niepewnosc "a moze akurat to jest ten progs co nie działał na docie"
Wpadlem jeszcze na pomysł odnosnie podmiany plikow (bibliotek) DLL.
Na forum bylo pieknie opisane jakie to pliki i nawet gdzie je wrzucic. Ale nikt (chyba

) nie napisał ze te same pliki a zwlaszcza sterownik graficzny i cos jeszcze chyba, nalezy umiescic w folderze z zainstalowaną aplikacją. Nalezy takze pamiętac ze program ktory sie instaluje zcasem moze sam podmieniac biblioteki dll w windowsie na swoje, wowczas my musimy znowu podmienic na nasze.. ech zawiłe to troche mam nadzieje ze komus to pomoze. ja dopiero bede to sprawdzac dzisiaj wieczorem poniewaz czekam na te pliki od jednego tutejszego forumowicza. zobaczymy...
Pozdrawiam