Ale i tak HPC mają dla mnie za małe możliwości. Z programów tak często nie korzystam, muzyki słucham często z PPC, ale przecież z HPC nie słuchałbym muzyki (za ceglaste, kupiłbym MP3), czasem się coś tam oglądnie. Czasem włączam jakąś grę, ale przy słabym ekranie na HPC się nie pogra. Jedynie net byłoby łatwiej przeglądać, ale w szkole i tak hotspot jest lipny, więc...
no offence ale chyba nie wiesz co czynisz .... fujj ... piszesz
nie masz zbyt duzego pojecia o HPC jak widze .... nowsze i najnowsze HPC (te sprzed kilku ladnych lat) maja baaardzo duze mozliwosci, prosze Cie uprzejmie nie sprowadzaj mozliwosci komputera do sluchania muzyki i/lub ogladania filmow ...

ja majac jedne z pierwszych HPC jakie byly bylem na tym w stanie ogladac i filmy i sluchac muzyki ...
kiedys byla cala gromada aplikacji na HPC ktorych na ppc nie ma i nie bedzie

chociazby z bSquare
Napisane: Kwiecień 18, 2008, 00:18:41
To znowu zależy od urządzenia. Sigmarion III ma SD i CF, Nec/Jornady mają CF i PCMCIA, Simpad ma tylko PCMCIA
co wiecej gross ciekawych urzadzen mialo po kilka slotow kart .... i tak np. aero 8000 - 2szt CF i 1szt PCMCIA
moim zdaniem warto .... terminal, rs232, zewn ekran, dlugowieczna bateria, siec LAN lub WLAN jako opcje, dokumnety w office, KLAWIATURA .... normalna klawiatura, touchpad, bezglosna praca .... klawiatura w EXECu moze sie schowac, a juz tym bardziej ta w HTC Athena ...
aplikacja faxowa, backup ... a wszystko w ROMie
koszt ... ulamek ceny PPC

tyle tylko ze ja mysle o HPC z ekranem VGA a nie polowa ekranu VGA .... gdzie widac jakies wypierdki