aero 1550 - przerywa przy odtwarzaniu mp3 / update MS Reader

• 3 Odpowiedzi
  • 624 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mion

• **
  • 211
witam

1. jak w temacie - sądziłem (a i przejrzałem forum pod tym kontem + info producenta że odtwarza) że zadziała mi jako mp3 player (jako add-on, kupiłem go do książek).

a tu - po zainstalowaniu PocketMusic - nic. rwie mi music, mimo czystego systemu. jakieś koncepcje?

windows media odtwarza bez problemu mp3 z pamięci, natomiast nie widzi zawartości cf'a. wnioskuję że to wina PM - zbyt duże wymagania. po konfiguracji niestety to samo.

czy ktoś mógłby mi polecić coś mniej systemożernego, a i obsługującego cf'a?

2. mam na pokładzie CE 3.0, w zestawie jest już najstarsza zdaje się wersja MS Readera. chciałem ją uaktualnić, bo nie ma możliwości zmiany wielkości czcionki w tej wersji. na witrynie MS jest wersja 2.41, ale nie obsługuje systemów poniżej 2002. czy ktoś mógłby mi na maila podrzucić - jeśli posiada - instalkę jakiejś starszej wersji?
mobipocket ani cerience nie mają readera na takie stare padło jak moje ustrojstwo, co mnie nieco ogranicza...

mion

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
Re: aero 1550 - przerywa przy odtwarzaniu mp3 / update MS Re
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 14, 2006, 14:45:54 »
Cytat: "mion"
windows media odtwarza bez problemu mp3 z pamięci, natomiast nie widzi zawartości cf'a. wnioskuję że to wina PM - zbyt duże wymagania. po konfiguracji niestety to samo.

Sprobuj moze utworzyc na karcie folder "My Documents" i tam wrzuc mp3. Moze wtedy MP znajdzie te mp3. Innej koncepcji nie mam ;)

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
Re: aero 1550 - przerywa przy odtwarzaniu mp3 / update MS Re
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 14, 2006, 15:24:43 »
Cytat: "sajlent"

Sprobuj moze utworzyc na karcie folder "My Documents" i tam wrzuc mp3. Moze wtedy MP znajdzie te mp3.

Tak, tak sie wtedy robilo.

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
aero 1550 - przerywa przy odtwarzaniu mp3 / update MS Reader
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 14, 2006, 18:13:30 »
to samo z dokumentami worda i exela - na cf poza My Documents ich nie widzi