Problem z dzwonkami

• 4 Odpowiedzi
  • 917 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z dzwonkami
« dnia: Maj 08, 2008, 18:35:37 »
Witam wszystkich od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem HTC touch dual.
Niestety jest on z Orange i już mam z nim problem, a mianowicie tak jak jest napisane w instrukcji mp3 przerzuciłem do folderu "moje dźwięki dzwonka" i chciałem ustawić dany utwór jako dzwonek, plik się przegrał jest w telefonie a na liście dostępnych dzwonków go nie ma. Miał może ktoś taki problem lub wie jak go rozwiązać?? Chyba że ta nakładka orange jest jakaś dziwna. Prosiłbym o wyrozumiałość jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o PDA. Wszelkie sugestie i każda pomoc mile widziana :)
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2008, 19:04:46 wysłana przez Stachu82 »

*

Offline rymi

• 636
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond 2 [WM6.1 Polish]
Odp: Problem z dzwonkami
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 08, 2008, 19:39:00 »
Skopiowalem po prostu MP3 i pojawil mi sie w dzwiekach dzwonka - z tym, ze u mnie nazwa katalogu to My Documents, a nie tak jak podaje 78 strona instrukcji Moje Dokumenty.

Zreszta uzyj Menedzera audio z sekcji Akcesoria z Menu Start/Programy. Ma ta zalete, ze można nim przyciac utwor oraz wlasnie skopiowac w odpowiednie miejsce oraz od razu ustawic jako dzwiek dzwonka.
HTC Touch Diamond 2 - WM6.1 Polish [ehh znowu tyle gram :/ - 120g] MicroSDHC 16GB SanDisk + Compaq iPAQ H3970 MMC 512MB Transcend

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2008, 20:28:18 »
Dzięki stokrotne udało się, chociarz cały czas się zastanawiam czemu automatycznie nie dodaje do listy.
No coż człowiek przez całe życie się uczy   :)

*

Offline szenk

• 12
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 31, 2008, 09:16:58 »
Witam,
jak sciągam jakieś dzwonki wav to i tak mi nie chcą sie odtwarzać ani w media playerze, tym bardziej w dzwiękach do budzika:/

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 31, 2008, 10:38:33 »
dzwonki robi sie:
folder na karcie pamieci "My Ringtones" dowolna dlugosc
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.