2. orange w swoich telefonach i nawet z tego co widzę nawet w HTC ma ekran Menu Orange czy to sie da wyłączyć w ustawieniach ekranu Today??? Chodzi mi o normanly ekran HTC a nie Orange???
Tak jak pisalem w
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=88531.msg629670#msg629670Bez problemu mozna wylaczyc Orange Menu, a wlaczyc HTC Menu.
Co do punktu drugiego to telefon można odbrandować, wywalić ten cały orendżowy syf i wgrać standardowy rom producenta.
Bede bronil Orange przy HTC Touch Dual [oczywiscie nie bede bronil Orange przy HTC Tytn II, bo w przypadku Kaisera dali niestety ciala :/ ]
Przy Touch Dualu smiem twierdzic, ze tu prawie wogole nie ma "orendzowego" syfu. Oczywicie jest Orange Menu, ale spokojnie mozna go po prostu wylaczyc w opcjach ekranu Today.
No i najwazniejsze - w Orange przy Touch Dual jest po prostu polski Windows Mobile, a nie angielski WM z nakladka spolszczajaca.
A przy rozbrandowaniu tracisz polskiego WM - bedziesz mial tylko angielskiego [oczywiscie dla niektorych jest to zaleta - ja zyje w Polsce, moj jezyk to polski wiec lubie jak urzadzenia komunikuja sie ze mna w ojczystym jezyku {oczywiscie z angielskim nie mam problemu}].