Witam!
przesiadłem się właśnie z Symbian S60 na Windows mobile 6.0.
W związku z tym mam kilka pytań, na które napewno większość z Was zna odpowiedzi

1. Czy jest możliwość tak skonfigurowania menedżera kontaktów żeby nie wyświetlały się wpisy z karty sim ? Jest gdzieś przełącznik bo szukałem i nie mogę nigdzie znaleźć.
2. Czy jest możliwość wgrania jakiejś nakładki lub skonfigurowania jakoś urządzenia żeby SMS przychodzący nie wyświetlał się od razu na ekranie tylko dał się przeczytać dopiero po wejściu w niego ? Bo standardowo to jest tak że treść się od razu wyświetla, co mi nie bardzo odpowiada

))))
3. Czy oprócz Opery polecacie jakąś fajną przeglądarkę do www która wyświetla strony w trybie pełnoekranowym ?
4. Czy jest możliwość tak ustawienia urządzenia , żeby używać tylko wibracji jako dzwonka, jednak żeby nie trzeba było przygłaśniać telefonu w momencie kiedy chcemy użyć rano dzwonka ?
5. Co trzeba skonfigurować żeby poprzez kabel USB korzystać z Internetu z którego korzysta komputer do którego jesteśmy podłączeni ?
Posiadam Vistę i tam już używa się innego programu niż ActiveSync, jednak próbowałem używać sieci poprzez USB i się nie udawało.
To chyba tyle, może coś mi się jeszcze przypomni

)))
Z góry dzięki.