Głośnik dużo lepszy niż w SE k800i. Według mnie jest OK.
Miałem kiedyś SE k800 i jeśli jest faktycznie tak jak piszesz to całkiem dobry wynik
A ma ktoś może porównanie do Samsunga i600 albo Toshiby G900? (tu bez SRS WoWHD było krucho...) Bo tak się składa, że dobrze znam oba telefony i porównanie dźwięków HTC Duala do tych modeli, dałoby czystszy obraz sytuacji

Proszę, o opisanie ewentualnych wad, tego co Wam na co dzień doskwiera, czego brakuje w tym HTC. Z góry dzięki :-)
Napisane: Grudzień 31, 2008, 14:40:23
Widzę, że nikt nie jest w stanie opisac tej podstawowej i jakże ważnej funkcji telefonu jaką z pewnością jest głośnośc dzwonków. Bo przecież nikt nie chodzi na co dzień z aparatem słuchowym, wyczekując nadejścia połączenia... Ja się mimo braku informacji na ten temat skusiłem i kupiłem Nikiego z dużymi obawami, gdyż miałem do czynienia z różnymi telefonami z WM i zazwyczaj była to na tym polu porażka, która skutecznie zabijała praktyczność tych urządzeń. Na szczęście mając HTC Touch Dual nie trzeba się martwic miernotą głośnika. Dzwoni naprawdę głośno i wyraźnie! Może powiedzenie, że przewyższa głośnością i jakością Sony Ericssona K800 to przesada - ale tylko niewielka