Camera driver z oficjalnego Windowsa Mobile 6.1

• 3 Odpowiedzi
  • 1371 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline baca01

• 266
  • Sprzęt: IpSE2020, XCOVER5
Camera driver z oficjalnego Windowsa Mobile 6.1
« dnia: Grudzień 05, 2008, 02:25:51 »
Pozwolilem sobie przetestowac Oficjalnego WM 6.1 WWE.
Niestety, nic tam ciekawego nie zastalem oprocz nowszej wersji kamery, ktora pozwolilem sobie sciagnac
i skopiowac na swojego sprawdzonego ROMu Niki'ego :D

link do nowszej kamery v.5.06 (31844):
http://rapidshare.com/files/170346905/Camera506.31844.rar.html
HTC Touch Dual już tylko do testów, Desire  u nowego właściciela a Loox N520 jako podświetlany zegarek w pokoju.

*

Offline moozaw

• 28
  • Sprzęt: Samsung Omnia W
Odp: Camera driver z oficjalnego Windowsa Mobile 6.1
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2009, 14:57:17 »
Witam..wgrałem Windows Mobile 6.1 i nie działa mi kamerka 3G:/ czy to wina wm6.1  ? jak to ewentualnie naprawić? proszę o pomoc...ogólnie wideorozmowy działają i ja widze drugiego rozmówce ale on mnie nie:/..w opcjach aparatu gdy miałem jeszcze stary orangowski rom to była opcja zmiany z której kamery ma pobierać obraz..teraz takowej nie ma:/ proszę o jakieś wskazówki:P z góry dzięki:)
Pozdrawiam:)

*

tomwil

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2009, 15:24:42 »
a dialer ma w ogóle opcje video rozmowy?? Jeśli nie ma (klawisz z kamerką) poszukaj innego dialera.

*

Offline moozaw

• 28
  • Sprzęt: Samsung Omnia W
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 03, 2009, 08:31:15 »
heehe no  ok.może moja wypowiedź była troche "laikowska" ale bez przesady:D Próbuje sie połączyć z Sony Erricsonem P990i bo akurat taki mam drugi w domu. Obraz z kamerki z sonego u mnie widać i u niego też, ale z mojej już niesety nikt nie widzi...pozatym oprogramowanie kamery w starym orangowskim romie miało opcję przełączania między dwoma wbudowanymi kamerkami podczas przechwytywania obrazu. a teraz kapa....osobiście to i tak za dużo z tego nie korzystam ale fajnie by było jakby działało:P