Na początku pragnę powitać WIELKICH forumowiczów , których to wiedza nie raz mnie ratowała.
Mam teraz urządzenie EASYTOUCH ET-907 (specyfikacja
http://www.easytouch.pl/PL/products/car_electronics/p25882/et-907/).Po odblokowaniu udałomi się wgrać AM oraz MIOMAP ale podczas pracy tych programów przytrafiają się " zwisy " , które nie mają miejsca na oryginalnym Destinatorze tj . lub częściej programy same się wyłączają i mamy windowsa.Jako iż wcześniej bawiłem się palmami mio 340 , 350 oraz asus 636 , Windows CE Net 4.2 Core jest mi obcy i mam kilka pytań.
1. Dlaczego po wgraniu w/w programów mam opisane wyżej problemy , jak dobrać się do całego menu AM oraz klawiatury ? Menu zasłania jakiś duszek znad systemowego START a przy wpisywaniu adresu nie pojawia się klawiatura tylko trzeba kombinowac z przechodzeniem do systemu.
2. Jak w ET-907 zrobić soft-reset (sam reset to powrót do nakładki z Destinatorem) ?
3. Nie bardzo rozumiem jakiego typu programy mogę instalować tj. do jakiego OS (najczęstszy komunikat to : XXX nie obsługuje podłączonego typu urządzenia. Menedżer aplikacji udostępni tę aplikację do instalacji, gdy zostanie podłączony obsługieany typ urządzenia).
4.Proszę o wyprowadzeie mnie z błędu : PPC=Win CE ale ....programy dla PPC nie chcą się instalować na ET-907.
5.Poproszę o linka do stron z softem do Windows CE Net 4.2 Core.
Ale lista życzeń

.....wiem że długa ale mam nadzieję iż ktoś znajdzie chwilkę czasu aby mnie oświecić
pozdrawiam
Mariano