Problem z wgraniem Automapy

• 2 Odpowiedzi
  • 1382 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z wgraniem Automapy
« dnia: Kwiecień 11, 2010, 15:08:39 »
Kochani koledzy mam oto takie radio z nawigacja XOMAX DTSBN983 with GPS box kupilem go juz z odblokowanym windowsem a jest w nim  windows ce 4.2 udalo mi sie zainstalowac IGO8 i musze powiedziec ze nawet ladnie sie spisuje  ale Automapy za nic w swiecie nie moge zainstalowac na tym windowsie prosze Was o pomoc co mam zrobic by ruszyla Automapa pomocy bo juz niemam sil za wszystkie porady dziekoje i pozdrawiam Was serdecznie

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Odp: Problem z wgraniem Automapy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2010, 16:00:22 »
Dokładnie w ten sam sposób, jak uruchomiłeś Igo8, uruchamiasz też Automapę. Najlepiej zainstalować program w czytniku PC i przpisać licencję do karty pamięci (można to zrobić nawet z inną nawigacją). Później w zależności od tego, jak pracuje urządzenie - albo ustawiasz ścieżkę do pliku wce42am.exe w jakimś INI, albo po prostu dodajesz launchera o odpowiedniej nazwie do odpowiedniego katalogu (pewnie mobilenavigator na karcie).

Odp: Problem z wgraniem Automapy
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2010, 16:19:30 »
Prosze o wyjasnienie mi jak mam to zrobic bo mi wywala caly czas ze WinCE 4,2 is not a valid Windows CE application.co robie nie tak gdzie jest pies pogrzebany