blaupunkt lucca 3.3

• 2 Odpowiedzi
  • 1244 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

blaupunkt lucca 3.3
« dnia: Czerwiec 17, 2009, 18:57:30 »
Mam małą prośbę. Jeśli ktoś ma bibliotekę DLL do tej nawigacji co w temacie, to bardzo proszę o dodanie jej na jakąś stronę, z linkiem na forum. Jak nie, to skąd można załatwić Windowsa ce 5.0, bo próbuje odpalić jakieś programy, czy gry to wyskakują błędy i nie odpala. Urządzenie jest oczywiście odblokowane z dostępem do pulpitu. Proszę o odpowiedź.

angler22 : poprawiłem błędy ortograficzne i interpunkcyjne - postaraj się na przyszłość sprawdzać pisownię.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2009, 14:11:45 wysłana przez angler22 »

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
Odp: blaupunkt lucca 3.3
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2009, 13:33:08 »
mam małą prośbę jak ktoś ma bibliotekę DLL do tej nawigacji co w temacie to bardzo proszę o dodanie jej na jakąś stronę z linkiem na forum a jak nie to z kąt można załatwić Windowsa ce 5.0 bo próbuje odpalić jakieś programy czy gry to wyskakują błędy i nie odpala. urządzenie jest oczywiście odblokowane z dostępem do pulpitu. proszę o odpowiedź.

1. po pierwsze SPRAWDZ ORTOGRAFIE - takiego steku bzdur nikt nie bedzie wiecej czytal, a tym bardziej odpowiadal na cos takiego.

2. po drugie - pisz KONKRETY - NIKT nie wie co masz na mysli piszac "szukam biblioteke DLL" , "Jakis program" oraz "jakies bledy"  - JEDYNA osdpowiedzia na cos takiego jest: "zrob wiec cos, zeby nie wyskakiwaly" ;) Wez pod uwage, ze nie jest to foru mwszystkowiedzacych czarodziejek.

3. po trzecie - NIEMA mozliwosci wymiany Windows CE zainstalowanego na urzadzeniach PNA.
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Odp: blaupunkt lucca 3.3
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 18, 2009, 14:10:35 »
Faktycznie błędów cała masa - wyjątkowo poprawiłem, ale to pierwszy i ostatni raz. Odpisałem już wczoraj w tej sprawie, ale jakimś cudem post zniknął (nie wiem czemu). Do tego co napisał ΠΟΝΤΙΚΟΣ dodam tylko, że powinieneś zacząć od zapoznania się z programem Dependancy walker (na PC) i executability check (na PNA). Wprawdzie Execheck ma mocno ograniczoną funkcjonalność (pod CE 5.0), ale mimo wszystko da się w nim sprawdzić listę wymaganych dla danej aplikacji bibliotek. Jak będziesz miał listę, porównasz ją z zawartością katalogu Windows (koniecznie wyłącz ukrywanie plików systemowych) i będziesz wiedział czego brakuje. Typowe biblioteki (np AYGshell) znajdziesz np. na stronie http://www.hpcmonex.net/izemize.htm .
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2009, 14:12:59 wysłana przez angler22 »