Jak zrobić skrócik do klawiaturki na pulpit w Windows CE 4.2?

• 4 Odpowiedzi
  • 1573 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam, Jak w temacie, mam Mediona 59406. Zainstalowałem AM 3.9.3 ale nie wysuwa mi się klawiaturka :( przez co nie mam jak wpisywać ulic itd

przydał by mi się jakiś zawsze na wieżchu skrócik do klawiaturki... dobrze myślę? można coś takiego zrobić?? Poddajcie rozwiązanie proszę

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: Jak zrobić skrócik do klawiaturki na pulpit w Windows CE 4.2?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 02, 2008, 22:29:41 »
Ale ten zrzut co podałeś pochodzi z Windowsa Mobile, nie z CE (wiem z którego wątku jest  :] ). Nie masz na pasku zadań ikonki od klawiatury?

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 02, 2008, 23:24:39 »
Nie masz na pasku zadań ikonki od klawiatury?

hm mam ale jak uruchamaim AM to jest ona na całym ekranie... mało tego w lewym dolnym rogu wyświetla mi się opcja TEMP <zły> zasłaniając button AutoMapy odpowiedzialny za wyszukiwanie... :( ręce opadają z tym CE 4.2

wiem ze da się ustawić skrót wywołujący klawiaturkę, skrót ten jest przykejony zawsze na wierzchu... niestety nie mogę znaleść żadnych informacji nt. :(

a z tym TEMPem wiecie co jest grane??? on się pojawia po uruchomieniu AM

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2008, 23:26:19 »
Co do TEMP to rozwiązanie jest na forum, chyba w tym dziale; poszukaj.

Pierwszy wynik dla zapytania "TEMP" na tym podforum:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=76654.0

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 03, 2008, 09:46:38 »
hm mam ale jak uruchamaim AM to jest ona na całym ekranie... mało tego w lewym dolnym rogu wyświetla mi się opcja TEMP <zły> zasłaniając button AutoMapy odpowiedzialny za wyszukiwanie... :( ręce opadają z tym CE 4.2
wiem ze da się ustawić skrót wywołujący klawiaturkę, skrót ten jest przykejony zawsze na wierzchu... niestety nie mogę znaleść żadnych informacji nt. :(
a z tym TEMPem wiecie co jest grane??? on się pojawia po uruchomieniu AM
Twój problem powinna rozwiązać klawiaturka Miotool z pakietu Mioautorun (znajdziesz w googlu). Aplikacja wrzuca na ekran skrót do klawiatury w lewym górnym rogu ekranu (zawsze na wierzchu).