Witam....
Jeżeli przyjmiecie mnie do Klubu posiadzaczy Blow, podziękuję...
Przeczytałem już ponad 300 postów na temat tego urządzenia, jeżeli coś przeoczyłem proszę o wyrozumiałość.
W moim posiadaniu to urządzenie jest od kilku dni. Jeżeli chodzi o GPS, moim zdaniem jest OK (lepsze od Becker Z098), do tego kilka dodatków takich jak kamera cofania ułatwia poruszanie się pojadem do tyłu. Wprawdzie trzeba umieć ją ustawić, i dokładność do kilkunastu cm, ale dobry sonar to wydatek ponad 800PLN. Transmiter FM, tak jak poprzednio Koledzy się wypowiedzieli. Problem natomiast jest przy korzystaniu z funkcji telefonu. Ja wszystko słyszę, natomiast mnie bardzo słabo. Fon z którego korzystam to Samsung C5212, książki nie ma możliwości dodać, ale to nie problem.
A nie doczytałem w żadnym poście by były z tym problemy.
Dzisiaj aktualizowałem system i oprogramowanie, trzeba było to w dwóch etapach przeprowadzić, po pierwszym w kilku programach język rosyjski, następnie drugi i jest OK.
Jedno krótkie pytanie, czy w tym modelu można wykorzystać funkcję zestawu głośnomówiącego w pełni, czy tylko do odbioru a później przełączyć na fona by móc kontynuować rozmowę?
pozdrawiam
Stefan