Na forum
[PIRACTWO]/viewtopic.php?t=4671]http://www.
[PIRACTWO]/viewtopic.php?t=4671 [/url] znalazłem taki oto wpis: "Bardzo chciałam mieć ten programik na moim Larku 35.0, ale tak jak napisał kolega
Walek75, wszystkie próby kończyły się fiaskiem, aż szperając po stronkach internetowych natknęłam się na pliczek z trzema bibliotekami: htmlview.dll, webview.dll, coredl2.dll oraz plikiem webview.reg. Po przegraniu powyższych bibliotek do katalogu windows oraz zaimportowaniu pliczku z rozszerzeniem reg Regeditem, muszę stwierdzić, że programik nareszcie działa

- pliczek w załączniku, miłego użytkowania, dodam, że korzystam z nakładki Windows 7 od Payti i tam po zaimportowaniu rejestru, zapisałam go na stałe programem SaveREG (autora Payti) - wielki szacun dla niego - za kawał dobrej pracy
ps.
ciekawe, ale wydaje mi się, że kluczowe są te wpisy w rejestrze, ponieważ jak przegrałam same biblioteki, programik dalej nie działał. "
Niestety dla mie to brzmi jak czarna magia i narazie nie potrafię tego zrobić. w załączniku przesyłem htmlvew którego urzywam
jeszcze raz podam adres tej strony bo jakoś dziwnie się wyświetlił strona nazywa się strona nazywa sie my myślnik navia kropka pl