PNi350 czyli MDPNA350 problem z instalacja czegokolwiek (odblok CE NET 4.2 CORE)

• 2 Odpowiedzi
  • 1586 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline goose

• 19
  • Sprzęt: Mio P550
Witam
PNi350 czyli MDPNA350 problem z instalacja czegokolwiek (odblok CE NET 4.2 CORE)
(dostałem od tescia ktory przeszedł na clariona map770 - heh wymiana sprzetu jak z deszu pod rymne  :proud:)

poszukuje kogos komu udało sie zainstalowac jakis inny program do nawigacji po odblokowaniu widowsa
oruginalnie było to mapamap traffic... ale wiadomo dokladnosc tych map to porazka

Zainstalowałem juz GAPI , wszystkie biblioteki dll, i tysiac roznych sposobów - walcze juz 3 dzien...
Probowałem odpalic demo AM4 - bez powodzenia, Igo 2006+ wisi na pierwszym ekranie
Jak czytam posty ze inni zainstalowali np to i tamto to mnie krew zalewa ! :mad: bo u mnie nic nie działa  :mad:
Prosze o pomoc
pozdrawiam
Bartek
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2008, 11:41:25 wysłana przez goose »
Bartek

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
AM4 nie ma wersji na CE 4.2, tylko na CE 5.0

*

Offline Kargul.pl

• 303
  • Sprzęt: Mitac Mio269+ WinCE 4.2 .NET
Odp: PNi350 czyli MDPNA350 problem z instalacja czegokolwiek (odblok CE NET 4.2
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2008, 10:39:14 »
Witam!

Biblioteki musisz dobrać do swojego sprzętu a nie wrzucać wszystkie jakie masz. Na WinCE4.2 da się dużo programów uruchomić np. AM3/AM4/TT5/TT6/iGo/MM2/MM3.2/MM3.3/AP - te sam sprawdziłem i działają. Trzeba tylko trochę pomyśleć nad tym co się robi i czasami poznać trochę architekturę systemu CE.

Pozdro!

PS. Opis instalacji AM3 i TT jest na forum.