Sam sobie odpowiadam 2mc później. Tak są te ustawienia zapamietywane nawet po resecie. Mozna obracac i robic lustro. Chyba lyka i ntsc i PAL. Na jednej mojej kamerce dziwnie rozciaga obraz na cale 4.3" tak ze obcina czesc obrazu :-(
PANOWIE jednak pod rozwage kilka slow. Jesli macie ciezarowy albo woz o slabej a wrecz tragicznej widocznosci do tylu NIE POLECAM blow - trzeba to WLACZYC (CZAS, CZAS a ja chce cofac JUZ!), trzeba podpiac kabelek (latwo dostepny do nokia ALE intensywne podlaczanie zapewne dobije slabe gniazdko po pewnym czasie).
Proponuje zakupic albo na allegro albo taniej w chinskich sklepach online monitorek 3.5" (jak widac znalazlem fajny zestaw z przyssawka by zamontowac tam gdzie normalne samochody maja lusterko

hihi ) ew 4.3" i do tego mini kamerke! Za calosc wyjdzie <200zl. I mamy uniwersalny, zamontowany na stale, niesamowicie wygodny (wlacza sie razem ze swiatlem cofania) i szybki podglad tego co jest za nami :-)
Co do samego BLOW 50YBT to jest OK, ladny, solidny ale do czestego zastosowania doszedlem do wniosku ze AV in sie nie sprawdzi! Lepiej kupic tansza nawigacje o 100zl i za to mamy juz polowe kompletu monitorek+kamera.

I tymczasowe miejsce na kamere (obrocic monitor w lewo ;P). Mam zamiar wywiercic odpowiedni otwor w lampie STOP ktora jest obok jak widac na zdjeciu. Bedzie prawie jak fabryczne rozwiazanie