Urządzonko mam już na swoim warsztacie

Nie zdążyłem się za długo pobawić nim jeszcze, ale z tego co widzę jest naprawdę szybkie.
Odtwarzacz divx pokazuje prędkość procesora 600 MHz, pamięć wolna to ponad 110 MB.
Ekran bardzo czytelny i wyrazisty. Z tego co mi się podoba to to, że posiada z boku przycisk
regulacji głośności, który w Automapie przypisałem sobie do oddalenia/przybliżenia i działa to
sprawnie. Ekran jest czuły na dotyk, więc nie trzeba mocno naciskać (mam porównanie z Mio Moov
500, gdzie trzeba dość mocno przyciskać rysik).
Z technikaliów - zastanawialiście się, czy ma Bluetooth - mój ma.
Odblokowanie dość łatwe. Przynajmniej mój ulubiony sposób działa - podmieniłem plik Menu.exe
na swoją nakładkę graficzną i działa to bez żadnych problemów. Ekran ładnie się wygasza przyciskiem
on/off i powraca bez zwieszeń do nawigowania. Także sygnał GPS ładnie łapie i jak wracałem z pracy
łapał sygnał z 11 satelitów ...
Z rzeczy, które są jeszcze pozytywne to wygląd - ładna, cieniutka i estetyczna obudowa z polerowanego
plastiku. Jest przycisk on/off do hardresetu, dziurka do softresetu oraz przycisk on/off do ekranu.
Info dla Angler22 - jest rysik

Minusy:
- brak uchwytu aktywnego - dla jednych wada dla innych norma ... ja wolałbym by był

- nie dostałem płyty z oprogramowaniem GoPal - nie używam tego softu, ale chyba powinno to być ?
- brak ładowarki sieciowej - ale to już niestety powoli norma

Jeśli ktoś miałby pytania proszę śmiało pytać