JVC KV-PX70 problemy z ekranem w MIOMAP

• 6 Odpowiedzi
  • 3041 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JVC KV-PX70 problemy z ekranem w MIOMAP
« dnia: Styczeń 23, 2008, 21:40:09 »
Witam ..wpadła mi w ręce bardzo fajna navi  JVC KV-PX70 (win CE 5).Odblokowanie poszło gładko , MIOMAP po lekkim tuningu też fajnie chodzi ale problem leży w tym , że urządzenie posiada ekran 4,3 " a mam wersję MIOMAP na ekrany 3.5". Szukając na forum znalazłem skiny do 4,3 '' ale nie bardzo radzę sobie z ich uruchomieniem . Po zamianie pliku data.rar i poprawkach w sys.txt aplikacja przy starcie zalicz zwisa i trzeba resetowac navi od początku.Proszę o opisanie całej procedurki podmiany skórki .Czy skiny z wersji mipmap 3.3 pasują do 3.2 ??
Dzieki ..pozdrawiam forumowiczów.

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: JVC KV-PX70 problemy z ekranem w MIOMAP
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2008, 22:30:44 »
Przenoszę  :mad:

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2008, 14:36:38 »
Witam ..wpadła mi w ręce bardzo fajna navi  JVC KV-PX70 (win CE 5).Odblokowanie poszło gładko , MIOMAP po lekkim tuningu też fajnie chodzi ale problem leży w tym , że urządzenie posiada ekran 4,3 " a mam wersję MIOMAP na ekrany 3.5". Szukając na forum znalazłem skiny do 4,3 '' ale nie bardzo radzę sobie z ich uruchomieniem . Po zamianie pliku data.rar i poprawkach w sys.txt aplikacja przy starcie zalicz zwisa i trzeba resetowac navi od początku.Proszę o opisanie całej procedurki podmiany skórki .Czy skiny z wersji mipmap 3.3 pasują do 3.2 ??
Dla ekranu 4,3 cala oczywiście potrzebujesz skinów 480*272 (są zupełnie inne niż 320x240) i odpowiedniego wpisu w pliku sys.txt . Na pewno jest taki skin od Riks'a.

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 29, 2008, 00:48:53 »
 :-| ale jeszcze się nie poddaję
Dla ekranu 4,3 cala oczywiście potrzebujesz skinów 480*272 (są zupełnie inne niż 320x240) i odpowiedniego wpisu w pliku sys.txt . Na pewno jest taki skin od Riks'a.

Czy jesteś tak uprzejmy i możesz podać mi opis jak to zrobić ??? mnie się już pomysły skończyły :(
Dziękuję i pozdrawiam

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 29, 2008, 09:28:41 »
Skórki 480x272 masz tutaj : http://gpstrooper.googlepages.com/igoskins . Wgrywasz do podkatalogu skin w folderze Miomap.  Jeśli chodzi o wpis w sys.txt to chyba zależy on od wersji programu. W jednych był konieczny, w innych nie - dokładnie nie wiem, bo nie używam MioMap.
Dodane : Skórki są pod MioMap 3,3 więc jeśli posiadasz wersję 3,2 to faktycznie może być z tym problem.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2008, 09:52:59 wysłana przez angler22 »

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 10, 2008, 12:59:03 »
Czy mógłbyś być tak miły i napisać jak odblokować tą nawigację?? Mnie się już skończyły pomysły
Napisane: Maj 10, 2008, 11:14:29
Pytanie kieruje do marionaitaliano

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 10, 2008, 13:16:26 »
Nie pisz posta pod postem!