hegenuk routefinder 300 EU

• 2 Odpowiedzi
  • 1092 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

hegenuk routefinder 300 EU
« dnia: Sierpień 04, 2008, 10:53:37 »
WITAM
MAM Panowie ogroma prośbe ja odblokowac w/w ustrojstwo jest tam win 4.2 ce net  pzrewaliłem wszytsko i nic nie działa moze na inny nawigacja tak ale na tym ni huhu, prosze o pomoc

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Odp: hegenuk routefinder 300 EU
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 04, 2008, 15:05:52 »
Z tego co wiem, już "załatwiłeś odmownie" sprzęt modyfikacją rejestru. Daje się go łatwo odblokować, wymagane jest jedynie usunięcie jednego wpisu w INIT ( tej chwili nie mam hagenuka i nie pamiętam już dokładnej nazwy tego wpisu). Ważne, by NIGDY nie ruszać GWES, device, explorera. Za pierwszym razem gdy odblokowywałem hagenuka podstawiłem menadżera plików za odtwarzacz mp3, podmieniając odpowiedni plik exe w katalogu windows (przez Activesync). Metoda może mało elegancka, ale zawsze 100% bezpieczna i działa do momentu rozładowania baterii. Jak tylko odpaliłem explorera, uruchomiłem również edytor rejestru i z poziomu PNA zmieniłem wpis w INIT. Uwaga, bo zmiany w rejestrze są trwałe (nie znikają po wyczerpaniu baterii), a metody na hard reset chyba nie ma.

Odp: hegenuk routefinder 300 EU
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 04, 2008, 21:40:56 »
zmartwiłes mnie czyli kaplica!!! a nie da rady wgrac nowego romu.?    albo jakis inny sposób mam nowe romy 1,50 tylko nie wiem jak wgrac bo .  hagenuk jest martwy  . kurzcze zminan 1 wpisu w rejestrze potrafi tak uwalic sprzęt,
moze jakis tryb servisowy .....

dzieki za porady jak by ci cos przyszło do głowy daj znac