iGO 8 na Becker 7977

• 4 Odpowiedzi
  • 5678 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iGO 8 na Becker 7977
« dnia: Październik 31, 2008, 13:11:01 »
Czy uruchomil ktos z Was  iGo8 na urzadzeniu Becker'a 7977 ?? Interesuje mnie bezposrednio sposob  klawiszem Navigation, a nie przez wejscie w Win CE na karte pamieci.

Celus

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: iGO 8 na Becker 7977
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 31, 2008, 19:17:57 »
musisz zmienić nazwe igo.exe na mnavdce oraz zmienić plik autorunu na tą samą nazwe
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 01, 2008, 09:26:01 »
Jesli zmieniam nazwe igo.exe na mnavdce i probuje odpalic nawigacje mam tyko bialy ekran i urzadzenie zawiesza sie ( to samo jesli zmienie rowniez autorun).

Probowalem rowniez wg. opisu dla uruchomienia Automapy na Becker'ku ( podmienilem MNAVDCE na IGO.exe ze zmieniona nazwa na MNAVDCE.exe w My Flash Disk/MNAV, na karcie SD zmienilem igo.exe na MNAVDCE.exe), w tym wypadku pokazuje sie komunikat:"Program application database cannot be found".

Jesli uruchamiam bezposrednio z SD wszystko startuje i hula jak ta lala...

Masz jakis pomysl??

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 01, 2008, 12:51:48 »
przeedytuj jeszcze autorun. W tym pliku musi być ścieżka do pliku exe czyli pierwotnie do igo.exe, natomiast po zmianie nazwy ścieżka musi prowadzić do mnavdce.exe. Spróbuj to zmienić i powinno pójść z palca.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline ΠΟΝΤΙΚΟΣ

• 411
    • GPS-service.pl
  • Sprzęt: HTC Athena x7500 + co sie trafi ;)
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 22, 2008, 20:02:53 »
JA tu bym uzyl MortScripta podstawionego jako MNAV, przekierowujacego na: run \Storage Card\Igo8\igo.exe

Igo8 jest bardzo wrazliwe na sciezki z ktorych jest uruchamiane i wersje tzw. ogolnodostepne odpalaja sie najchetniej z karty SD, z folderu iGO8.

Mala rzecz, a moze ulatwic zycie ;)
Nigdy nie bedziemy jak Bonnie i Clyde, ani orłem i reszką
Będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco..