easydriver navi 007

• 7 Odpowiedzi
  • 2327 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

easydriver navi 007
« dnia: Marzec 03, 2008, 18:00:54 »
Witam

Mam takie pytanie: probowalem wgrac na PNA jak w temacie czyli easydriver navi 007 automape. samo wgranie jest nastreczylo mi wiekszych problemow ale pozniej mieszajac w rejestrze probowalem ustawic urzadzenie tak aby automapa startowala odrazu i zmienilem wpis w HKEY_LOCAL_MACHINE=>INIT i w kluczu Launch90 chyba wpisalem zle sciezke i niestety zresetowalem.

Urzadzenie nie jest moje tylko kolegi i niestety nie chce sie uruchomic

Prosze o pomoc

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: easydriver navi 007
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 03, 2008, 19:45:53 »
Gdzie tu pytanie? Jak skopałeś Init to jedyna rada to HardReset... o ile takowy urządzenie ma

Poztym nie ten dział, przenoszę...

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 04, 2008, 08:26:17 »
jezeli ktos wie jak sie robi w tym urzadzeniu hard reset to bardzo bym prosil o pomoc

PS: podobno navi 007 to jest to samo co nokia 330 wiec moze ktos wie wiecej o nokii

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 04, 2008, 08:36:01 »
Komunikacji z PC przez Activesync też nie masz? W sumie, jeśli tylko "dopisałeś" dodatkowego Launch'a w Init, nie kasując tych, które były, połączenie z PC powinno działać. A jeśli połączenie działa, to rejestr da się łatwo naprawić z poziomu PC.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 05, 2008, 09:01:20 »
gdyby bylo polaczenie z AS to bym wiedzial ja to zrobic, w tym problem ze urzadzenie wlacza sie, jest widoczna karta SD jako dysk wymienny ale nic wiecej

PS: wiem jak sie wlacza tryb serwisowy i wtedy czeka na polaczenie z USB oraz wykrywa sie tam urzadzenie S3 2410

*

Offline marek216

• **
  • 143
    • odblokowanie nawigacji
  • Sprzęt: Palm m515 , MIO 168, Thomson GPS420, BlackBerry 8320, Thungsten T5
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 13, 2008, 22:23:22 »
Czyli explorer ci działa i możesz "wędrować" po katalogach np: windows na urządzeniu ?
Sprawdź moje www !

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 18, 2008, 19:46:02 »
Widze ze kolega kelus nie wyjasnil wiec zrobie to ja mam taki sam problem jak kolega kelus zmienilem  klucz w inicie i po reasarcie urzadzenia w nawigacji odpala  na chiwile ekran startowy  a po uruchomieniu ciemny ekran a jesli chodzi o komunikacje coz jest  po podlaczeniu kabla usb wykrywa urzadzenie jako dodatkowy dysk twardy po wcisnieciu przycisku power i reset  urzadzenie wchodzi w tryb bootloadera czeka na komunikacje z kablem usb po podlaczeniu do kabla wykrywa sie tam urzadzenie S3 2410 po czym szuka sterownikow,hard resetu urzadzenie nie posiada zgubila mnie rytyna :) moze macie jakies pomysly jak to postawic?

Pelen sukces Navi smiga jak nowa   B)
udalo sie postawic  :)  (prawie miesiac  siedzenia i dlubania),Jesli jest ktos zainteresowany zapraszam.
Info na PW lub maila brajek2(na o2).pl
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2008, 07:08:22 wysłana przez brajek »

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2008, 15:35:14 »
Szkoda, że w/w informacja jest płatna.
Znalazł ktoś jakiś patent, albo ma jakiś Backup ROM, do wgrania?

Bo ciągle ekran startowy i czarny obraz z klawiszami reagującymi dźwiękiem ...