ktory patch dla mio 269+ oznaczenie 269p. - odpowiedz i nowy problem

• 1 Odpowiedzi
  • 1106 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam

Chcialam zainstalowac nowego patcha pod mio 269+ i niestety mam problem.

W instrukcji pisze, ze poczatek numeru po resecie moze wygladac 269ph. (dla Hitachi - matowy ekran) lub 269. (dla NECCA - blyszczacy ekran).

U mnie wyskakuje numer 259p. (ekran blyszczacy).

Ktorego patcha powinnam uzyc? Moze ktos mial juz ten sam problem? Z gory dziekuje za pomoc.  :)

pozdrawiam

ps. Niestety nie potrafie znalezc odpowiedzi na to pytanie na grupie  :(
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2008, 11:00:22 wysłana przez lesiowa »

Odp: ktory patch dla mio 269+ oznaczenie 269p. - odpowiedz
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 11, 2008, 10:59:53 »
W instrukcji pisze, ze poczatek numeru po resecie moze wygladac 269ph. (dla Hitachi - matowy ekran) lub 269. (dla NECCA - blyszczacy ekran).

U mnie wyskakuje numer 259p. (ekran blyszczacy).

Ktorego patcha powinnam uzyc? Moze ktos mial juz ten sam problem? Z gory dziekuje za pomoc.  :)

pozdrawiam

Znalazlam odp na zachodniej grupie-moze komus sie jeszcze przyda - przy takim oznaczeniu nalezy pobrac Rom dla NECCa

Po instalacji nowego romu pojawil mi sie inny problem - nie moge odblokowac mio - probowalam dostepne w sieci pliki MioMap_polish_20.cab i MioMap_english_20.cab i jedyne co mi sie pojawia o ekran MIO - nie widac menu i nie moge nic zainstalowac.
Malo tego gdy probuje otworzyc mio w jezyku ang (wrzucilam poprzednio do pamieci nowy MioMap_english_20.cab) mio laduje sie do konca szarego paska i dalej juz nie chce sie nic zaladowac  :S

pomozcie prosze zrozpaczonej kobialce :(