Clarion MAP780 - aktualizacje map?

• 4 Odpowiedzi
  • 15449 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Clarion MAP780 - aktualizacje map?
« dnia: Wrzesień 01, 2008, 10:21:53 »
Witam,
Czy producent przewiduje darmowe lub płatne aktualizacje programu i map iGo 8 preinstalowanych w urządzeniu?

Druga rzecz: jeśli kupię MAP780 w wersji z AM, czy będę miał możliwosć korzystania z rocznych darmowych aktualizacji, tak jak w przypadku zakupu niezależnej wersji AM?

*

Offline jartro

• 555
  • Sprzęt: Auro S 6, AM EU aktualna, TomTom Go 6000, 6200
Odp: Clarion MAP780 - aktualizacje map?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 02, 2008, 12:01:02 »
Jeśli kupisz clariona z AM oficjalną to zawsze masz roczną aktualizację. :ok:

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 02, 2008, 14:09:49 »
Witam,
Czy producent przewiduje darmowe lub płatne aktualizacje programu i map iGo 8 preinstalowanych w urządzeniu?

Do oryginalnego Mobile Map aktualizacje ukazują się raz w roku na karcie SD z nowymi danymi.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 03, 2008, 21:11:53 »
Witam,

Do oryginalnego Mobile Map aktualizacje ukazują się raz w roku na karcie SD z nowymi danymi.

Dzięki, a pytałem z tego powodu:
http://www.motofakty.pl/artykul/gps_podbija_polske.html

Cytuję:
Jednym z tegorocznych bestsellerów jest nawigacja samochodowa Clarion 780. W ubiegłym roku trzeba było za nią zapłacić 2,4 tys. zł. Teraz zestaw - składający się z przenośnego komputerka z dużym ponadczterocalowym ekranem, ładowarką, kablem oraz specjalną anteną zbierającą informacje o drogowych korkach - kosztuje o tysiąc złotych mniej. Sprzedawca w prezencie dokłada jeszcze cztery darmowe aktualizacje cyfrowej mapy.

A Ty piszesz coś innego. I teraz jestem w kropce - jak to jest naprawdę :)

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 03, 2008, 22:37:23 »
Witam,

Dzięki, a pytałem z tego powodu:
http://www.motofakty.pl/artykul/gps_podbija_polske.html

Cytuję:
Jednym z tegorocznych bestsellerów jest nawigacja samochodowa Clarion 780. W ubiegłym roku trzeba było za nią zapłacić 2,4 tys. zł. Teraz zestaw - składający się z przenośnego komputerka z dużym ponadczterocalowym ekranem, ładowarką, kablem oraz specjalną anteną zbierającą informacje o drogowych korkach - kosztuje o tysiąc złotych mniej. Sprzedawca w prezencie dokłada jeszcze cztery darmowe aktualizacje cyfrowej mapy.

A Ty piszesz coś innego. I teraz jestem w kropce - jak to jest naprawdę :)

Pewnie piszący miał na mysli aktualizacje AM...