NR750F – problem z dźwiękiem w AM

• 4 Odpowiedzi
  • 1726 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

NR750F – problem z dźwiękiem w AM
« dnia: Kwiecień 24, 2008, 16:06:27 »
Witam
Sprawa wygląda tak:
ustawiam urządzenie na 100% głośności a AM  na 30% w jej wew. ustawieniach, gdy działa sama to komunikaty są na poziomie 30%. Problem zaczyna się gdy uruchomię odtwarzacz MP3 i AM, przestaje ona (AM) trzymać swoje ustawienia i daje mi po uszach komunikatami na 100% :/ (mam zrobioną aktualizację w NR – nie pomogło, zaznaczałem/odznaczałem opcje „Automapa przejmuje głośność” - nie pomogło)

Jakieś propozycje rozwiązania tego problemu??

Dodam jeszcze że IGO działa bez problemu…:/

Pozdrawiam
Zbiszek

*

Offline FNW

• **
  • 196
  • Sprzęt: NavRoad NR750F + SD 8GB
Odp: NR750F – problem z dźwiękiem w AM
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 02, 2008, 00:35:48 »
Sprawdzałeś wersję firmware. Może aktualizacja na nowszą jeśli nie jest najnowsza pomoże. http://www.navroad.pl/download_a1.php?device_type=NR750F

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2008, 15:40:26 »
Tak zrobiłem wszystkie aktualizacje i dalej nic  :mad:

Do tego jeszcze rozsypał mi sie uchwyt (nie da sie już do szyby przykleić).

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 22, 2008, 19:04:42 »
Do tego jeszcze rozsypał mi sie uchwyt (nie da sie już do szyby przykleić).

Mój też coś nie za bardzo trzyma po odklejeniu, wogóle ta przyssawka jakaś taka do bani sie zrobiła...

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 01, 2008, 15:41:43 »
Witam

Chyba musze zwrocic honor ludziom z NR bo po instalacji "nowej" (106/107) aktualizacji wszystko dziala.
Tylko w takim razie po co jest rejestracja produktu na ichnich stronach skoro i tak nie przysylaja zadnej informacji na temat aktualizacji !?!?!?
Cala akcja (najprawdopodobniej) wyszla tylko dlatego ze bylem przekonany ze mam NAJNOWSZA aktualizacje ://

Ale ze by nie bylo ze wszystkie aktualizacje sa SUPER to po wgraniu nowej wer. MiploSync (1.2) AutoMapa przestala mi wczytywac POI ...
AM mam 5.0.7  :mad:

Tak ze nieustanna walka...

Pozdrawiam
Zbiszek