Wiec i ja sie dopisze w temacie navroad. Zaczynalem przygode z motolola 925 , mio 501 ,htc hd,htc desire z i nastały nr460,nr470 ,auro ,auro2s i w koncu auro S6 .
Do czasu auro bylo ok , kupiłem auro 2s i zaczeły sie problemy z gubieniem sygnału,drogi itp wiec kupiłem auro S6 bo ma glonass i bedzie lepiej łapało sygnał i rozczarowanie ,S6 kupione w sklepie wiec nowe i tez gubi sygnal,słaby sygnał,bładzi obok trasy jakbym jechal obok polami itd,na skrzyżowaniach skręca w inna droge słowem w mieście gdzie trzeba szybko reagowac porażka ...
Na poczatku napisalem do automapy bo zawsze mialem legalne programy i wg nich cos słyszeli o problemach z navroadem, wiec nowa firmowa najszybsza karta pamieci ,najnowsza automapa i dalej to samo w 2S i S6 .
Po tym co koledzy pisza o servisie navroad zastanawiam sie czy im wysłac S6 ? bo opisałem im temat i mam odesłac urzadzenie,plecki-uchwyt i kabel
Po co plecki? czy pełnia role dodatkowej anteny gps

Czy firma sie popsuła ,czy inna przyczyna sprzetowa,pamięć urzadzenia itp ? może ktos ma wtyki w servisie navroad i cos wyjasni

Zaczynam sie zastanawiac nad zmiana sprzetu,tylko jaka firma zeby znow nie wtopić...