Navroad a sprawa polska

• 1 Odpowiedzi
  • 1910 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Navroad a sprawa polska
« dnia: Styczeń 22, 2008, 12:08:39 »
mam AM 4.5 i staram się zsynchronizować POI poprzez "świetne" narzędzie jakim jest niewątpliwie miplosync.
Po tygodniach walk w końcu częściowo mi sie udało. Mówię częściowo bo:

- po synchronizacji (udanej, plik default.poi ma rozmiar większy od 0) przy próbie dołączenia ściągniętych POI dostaję info o braku POI a plik default wynosi 0kb

- problem omijam dokonując synchronizacji w innym pliku, którego zawartość wrzucam do default.poi i działa. Jednak po pewnym czasie (dzień, dwa) ulega on (default.poi) wyzerowaniu i operację muszę powtarzać.

- Co z obsługą polskich znaków ? Z ich powodu nie mam w kilku kategoriach ikon i dźwięków.

Mieliście/macie takie problemy ? Można je jakoś rozwiązać ?

*

Offline marekrydlewski

• *
  • 84
  • Navroad 350+Automapa Eu
Odp: Navroad a sprawa polska
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 22, 2008, 14:49:04 »
                                                                           Witam

Temat ten był już poruszany ,u mnie dzieje się dokładnie tak samo z tym ,że problem wystąpił po wymianie na kartę sdhc 4 GB.
Przedtem wszystko  było ok .Atakuj support Automapy im więcej głosów tym szybciej coś ruszy w tym temacie .
Nie daj się tylko przekierować do supportu miplo ja tak zrobiłem a i tak w końcu odesłali mnie do AM wyjaśniając że AM wie o tym błędzie i zostanie on usunięty w najbliższym czasie przy kolejnej aktualizacji AM(ale kiedy to będzie tego już nie napisali)
Co do ikon i dżwięków włóż kartę do czytnika i tam w katalogu SDMMC/AutoMapa EU masz foldery icons i voices pozmieniaj tam  nazwy na właściwe i wszystko będzie ok ,pamiętaj tylko żeby wszystko chodziło nazwa  dżwięków i ikon musi być taka sama jak nazwa kategorii.Pozdrawiam napisz co odpisała AM