Witam forumowiczów,
Posiadam Navroad'a 360 oraz Automape. U mnie również wystepuje błąd zarządzania energią wiec po prostu postanowiłem to wyłączyć.
Dodatkowo występuje u mnie inny, bardziej uciażłiwy error. Mianowicie po dłuższym korzystaniu z AutoMapy (ok. 2h) ekran dotykowy przestaje reagować na naciskanie jakiegokolwiek przycisku - zaznaczam, że automapa w tym momence ładnie prowadzi. Z kolei ekrabn dotykowy nie reaguje na dotyk kiedy nie jes wystarczająco dobrze naładowany akumlator. Co ważniejsze, podpiecie zródła zasilania do nawigacji, której akumlator jest rozladowany nie rekompensuj energii jaka on zuzywa do startu. Co oznacza ze musze chwile poczekać zanim akumlator sie naladuje. Dodatkowo po tych 2h godzinach uzywania nawigacji (wczesniej naladowanej) podpietej pod zródło zasilania powoduje, że zużycie energii przez pracującą nawigacje (AutoMapa) jest większe niż rekompensowana energia, ze źródła zewnętrznego i prawdopodobnie to powoduje, że ekran dotykowy przetaje reagować mimo, że AutoMapa cały czas prowadzi do celu.
Czy ktoś z Was spotkał sie z podobnym problemem?
Pozdrawiam!