Witam!
Czy ktoś może wie jak zmienić navigację navroad na automapę w urządzeniu nr-650btv ?
Po kliknięciu na ikonkę navigacji chcę aby wchodziła TYLKO Automapa. Nie chcę mieć 2 jednocześnie navigacji. Nie wiem tylko jak się mam dostać do systemu w urządzeniu.

*
Nawigacja
NavRoad szybko wyznacza trasę i automatycznie ją rekalkuluje gdy zjedziesz z wytyczonej drogi. Połączenie tych cech sprawia, że zawsze przybędziesz na czas do celu Twojej podróży. Proste i intuicyjne działanie, przejrzysty wygląd map 2D lub 3D, kolorystyka na dzień lub noc sprawiają, że NavRoad jest niezawodnym towarzyszem podróży samochodem.
Największy pakiet map w jednym produkcie - aż 30 państw - zainstalowany na karcie SD*, który pozwoli Ci przejechać Europę wzdłuż i wszerz. Bez względu na to, w którym miejscu się znajdujesz i dokąd chcesz dojechać wystarczy, że wybierzesz cel podróży - adres, miejsce na mapie, punkt POI. NavRoad zawiera bardzo duży zestaw informacji o tysiącach miejsc użyteczności publicznej - punktach POI np. restauracje, stacje benzynowe, parkingi, hotele, apteki, szpitale i wiele innych. Dodatkowo każdy użytkownik może wprowadzić do pamięci swoje ulubione miejsca.
NavRoad pozwala na wyznaczanie trasy z wieloma punktami pośrednimi, wyznaczonymi samodzielnie lub wybranymi z punktów POI.
*
Zestaw głośnomówiący - za pomocą wbudowanego modułu Bluetooth, zmienisz NR650BTV w profesjonalny zestaw głośnomówiący.
*
Multimedia - NR650BTV jest wielofunkcyjnym urządzeniem, które stworzy domowe kino w Twoim samochodzie. Dzięki systemowi Dolby 5.1, podczas oglądania filmu na DVD lub programu telewizyjnego, będziesz słyszeć czysty przestrzenny dźwięk.
*
Tuner TV
*
Radio z RDS
*
Odtwarzacz DVD, CD
*
Odtwarzacz MP3
*
Album fotograficzny
Dane techniczne:
*