GSplayer na 560BF

• 3 Odpowiedzi
  • 2659 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

GSplayer na 560BF
« dnia: Maj 13, 2011, 10:56:20 »
JESTEM NOWY>  WITAM WSZYSTKICH.

Zainstalowałem GSplayer na nawigacji Navroad 560BF, wszystko chodzi jak trzeba oprócz jednego.
Nie mogę sobie poradzić  z ustawieniem programu  aby odtwarzał wszystkie pliki muzyczne kolejno lub losowo zawarte w folderze. Doszedłem do momentu że umieściłem je w Playliście. Odtwarzał kolejno, lecz kiedy zamknąłem program i ponownie uruchomiłem okazało się ża nie zostały one umieszczone na stałe po prostu  nie zostały tam zapisane. Nie wiem co dalej zrobić, może ktoś mi pomoże.

Połączone: Maj 13, 2011, 22:23:27
Wyżej opisywany problem już został rozwiązany. Pliki zapisują się w katalogu Playlisty i urządzenie nawigując w tle odtwarza muzykę.
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2011, 22:23:27 wysłana przez slang5 »

Odp: GSplayer na 560BF
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2011, 21:20:01 »
Chciałbym zapytać szanownych forumowiczów, czy ktoś poradził sobie z następującym problemem. Z chwilą uruchomienia GSplayera a następnie nawigacji okienko playera znika i aby ponownie dostać się do programu np: w celu wyłączenia, trzeba wyłączyć nawi. Czy jest, a raczej czy ktoś sobie z tym poradził. Prosiłbym o podzielenie się tą wiedzą.
Pozdrawiam sa.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2011, 15:59:43 »
To raczej zależy od mapy
W Automapie jest proste:
     Menu -> Minimalizuj
i masz shell

U mnie działa

Pozdrawiam

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2011, 18:28:46 »
TUTUS11 u mnie też działa w ten sposób jak napisałeś. Ale po "minimalizuj" musisz ponownie  kliknąć "eksploruj" 2razy w shelldisc i 2razy w gsplayer aby wywołać okienko playera  np. w celu zatrzymania. To ten problem z tym playerem że chcąc go wywołać każdorazowo trzeba przechodzić tą drogę /długą drogę/ A może jest na to sposób?