Czy da się z nawigacji zrobić niby PDA

• 4 Odpowiedzi
  • 2052 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy da się z nawigacji zrobić niby PDA
« dnia: Listopad 14, 2010, 13:15:35 »
Witam czy dało by rade przerobić nawigacje? Znaczy mam navRoad nr430bt nie potrzebna mi jako nawigacja chciałbym ją mieć do oglądania filmów słuchania muzyki i grania czy dało by rade to zrobić ma wbudowane te odtwarzacze ale chciałbym mieć wygląd windowsa mieć start itd. z góry dziękuje za pomoc.

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
Odp: Czy da się z nawigacji zrobić niby PDA
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2010, 19:19:44 »
Przecież to właśnie masz po odblokowaniu (znaczy pulpit i pasek start). Odtwarzaczy filmów nie ma za wiele - najpopularniejszy i darmowy to TCPMP - oczywiście działa bez problemu na nawigacjach. Najgorzej sprawa wygląda w kwestiach typowo powiązanych z klasycznymi PDA, czyli kontakty, terminarz, synchronizacja z Outlookiem itp.

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 14, 2010, 19:28:10 »
akurat odtwarzacz w tym navroadzie to jest właśnie chyba jakaś wersja TCPMP, odtwarza nawet filmy z napisami z tego co pamiętam
i tego modelu nie trzeba klasycznie odblokowywać, jest możliwość dostania się do systemu spod nakładki, a co za tym idzie uruchamiania aplikacji np. z karty pamięci
po zainstalowaniu GAPI działały mi niektóre gry uruchamiane bezpośrednio z karty wyjętej z palmtopa, nawet emulatory

*

Offline luckynyc

• **
  • 236
  • Sprzęt: Asus A696, Navroad NR560BF
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2010, 20:37:27 »
ktoś na tym forum pisał też, że zamiast nakładki startuje mu desktop windowsa

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 20, 2010, 14:46:35 »
Aha dzięki Panowie navigacje już sprzedałem ale dzięki za rady pzdr.