Dzięki
, będę testować, ale w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.
Połączone: [time]Październik 09, 2010, 22:06:21[/time]
Wykonałem wszystkie Twoje polecenia i nic z tego nie wyszło. Nic nie chciało się instalować. Kopiowałem BTDun jako katalog, jako zawartość, kopiowałem katalog MortScript; wszystko do CDMMC na różne sposoby i nic. Może coś nie tak robiłem albo czegoś brakuje.
Pozdrawiam.
Połączone: [time]Październik 10, 2010, 10:47:50[/time]
Więc tak: dzisiaj rozpocząłem instalację od nowa. skopiowałem katalog BTDun na kartę. Po uruchomieniu "Install_NavRoad.mscr" pokazał się jakiś komunikat i nic. Na nim nacisnąłem OK i nic. Uruchomiłem "Mortscript.exe" i też jakiś komunikat. Powtórzyłem uruchamianie "Install_NavRoad.mscr" i tym razem komunikat, że "AutoStart" podłączony. Dla pewności zapisu uśpiłem nawi, wybudziłem i wyłączyłem nawigację. Później na różne sposoby włączałem, uruchamiałem AM, wyłączałem nawi i raz na moment pokazał się na mapie ekran z napisem StartingDun. Było połączenie DUN
. Po tych eksperymentach włączyłem nawigację przez wstawienie do uchwytu. Nastąpiło połączenie BT i czekałem dalej. Później uruchomiła się AM. Następnie było połączenie DUN. Fajnie
. Zdjąłem z uchwytu nawi, uśpiłem, wybudziłem wstawiając do uchwytu. Nastąpiło połączenie BT i po chwili zestawiło połączenie DUN
. Dalej zobaczę, jak to będzie działać z fixem. Ciekaw jestem, jakie będą u Was wyniki instalacji.
Szacunek dla
TOMKA666.
Pozdrawiam.
Połączone: [time]Październik 10, 2010, 21:12:28[/time]
Połączone: [time]Październik 10, 2010, 10:47:50[/time]
Więc tak: dzisiaj rozpocząłem instalację od nowa. skopiowałem katalog BTDun na kartę. Po uruchomieniu "Install_NavRoad.mscr" pokazał się jakiś komunikat i nic. Na nim nacisnąłem OK i nic. Uruchomiłem "Mortscript.exe" i też jakiś komunikat. Powtórzyłem uruchamianie "Install_NavRoad.mscr" i tym razem komunikat, że "AutoStart" podłączony. Dla pewności zapisu uśpiłem nawi, wybudziłem i wyłączyłem nawigację. Później na różne sposoby włączałem, uruchamiałem AM, wyłączałem nawi i raz na moment pokazał się na mapie ekran z napisem StartingDun. Było połączenie DUN . Po tych eksperymentach włączyłem nawigację przez wstawienie do uchwytu. Nastąpiło połączenie BT i czekałem dalej. Później uruchomiła się AM. Następnie było połączenie DUN. Fajnie . Zdjąłem z uchwytu nawi, uśpiłem, wybudziłem wstawiając do uchwytu. Nastąpiło połączenie BT i po chwili zestawiło połączenie DUN . Dalej zobaczę, jak to będzie działać z fixem. Ciekaw jestem, jakie będą u Was wyniki instalacji.
Szacunek dla TOMKA666.
Pozdrawiam.
Przy wyznaczonej trasie w drodze urządzenie raz zerwało połączenie DUN.
Po uśpieniu i wybudzeniu (z uruchomioną AM) szybko zestawia połączenia
.
Problem jest tylko z Autostart.exe po włączeniu urządzenia, nie zawsze automatycznie uruchamia się. Jak nie wystartuje, to trzeba uruchomić ręcznie. Dużo czasu zajmuje, jak Autostart.exe wystartuje, zestawienie połączenia DUN po uruchomieniu AM. Moim zdaniem za długo.
Przydałoby się pewniejsze, każdorazowe, uruchomienie Autostartu.
Pozdrawiam.