Navroad service

• 9 Odpowiedzi
  • 2542 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Berti

• 49
Navroad service
« dnia: Styczeń 22, 2008, 00:28:12 »
Może to będzie poczytane jako reklama ale nie jestem związany z tą firmą.
Chcę podziękować Panu Arkadiuszowi Sekule z błyskawiczną pomoc w postawieniu mojego N730F "na nogi". Już o 11:23 (rano) otrzymałem odpowiedź mailowa z instrukcją i odpowiednim plikiem. W porównaniu z servicem Acera lub co nie daj Boże MS Polska to można powiedzieć,że odpowiedź dostałem przed wysłaniem pytania. Jeszcze raz dziękuję

*

Offline jacek_25_25

• **
  • 221
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Ipad 2
Odp: Navroad service
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 22, 2008, 12:29:48 »
Fakt bo miałem przyjemność mailować z tym Panem i muszę przyznać,że byłem zaskoczony szybkością odpowiedzi na moje zapytanie

*

Offline vwpolo

• *
  • 86
  • Sprzęt: Navroad 730F
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 22, 2008, 23:12:52 »
Także potwierdzam rzetelność i szybkość w pomocy technicznej pana Arkadiusza Sekuły z serwisu Jamiconu.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2008, 23:14:27 wysłana przez vwpolo »

*

Offline plnf

• **
  • 176
  • HTC HD2, SDHC 8GB, AM 6.5, navigon 7 na Symbian
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 23, 2008, 08:55:45 »
Witam,

Nie wiem czy z tym panem miałem przyjemność rozmawiać przez telefon,

ale zgadzam się z wami, serwis NAVROAD'a jest szybki i sprawny.

Pozdrawiam
HTC HD2 (ROM blackSideDown 1.09.23569 PLK), SDHC 8 GB,  AM 6.5, NAVIGON 7.0 na Symbian v60

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 23, 2008, 10:12:16 »
Hmm ... pachnie to podejrzanie jak wszyscy chwalą, ale ... też muszę pochwalić ;D
Mojego Navroada szybciutko wymieniono na nowego i wszystko gra :)

*

Offline SwarE

• *
  • 75
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 23, 2008, 11:37:55 »
Nie wiem z kim obecnie koresponduję ale odpowiedzi rzeczywiście przychodzą szybko (szkoda że jak do tej pory nie rozwiązujące mojego "problemu") - chodzi o zmianę belki pilota z bocznej (lewej) na górną jak na zdjęciu na stronie navroad http://www.navroad.pl/pliki/11.jpg

*

Offline doman12

• *
  • 50
  • Sprzęt: NavRoad 730  AM 5.3.0
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 23, 2008, 13:23:05 »
Więc i ja pochwalę service, pokombinowałem coś na karcie sd i nie mogłem dojść jak to naprawić.Wysłałem kartę w piątek i zadzwoniłem w poniedziałek a pan powiedział ,że naprawioną kartę wysłał do mnie dzisiaj , no powiem wam ,że byłem bardzo miło zaskoczony. :shock: :shock: :shock:

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 23, 2008, 14:03:31 »
@ SwarE
Jakby Ci się udało coś ustalić z tym trybem pilota w poziomie to opisz to na forum, bo też nad tym kombinowałem, ale najwyraźniej jestem za cienki ;)
A byłoby to znaczne polepszenie użyteczności programu ...

*

Offline SwarE

• *
  • 75
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 23, 2008, 14:32:03 »
oczywiście że dam znać. Po to jest właśnie forum aby różnych ciekawostek się dowiedzieć.

Navroad mi niestety nie pomógł, napisałem do Automapy :-) Jednocześnie spytałem się czy z kolejną aktualizacją nie mogliby dodać skórki 272x480 aby uruchomić AM w pionie. NavroadMap ma taką możliwość (wygląda to dość ciekawie, mamy większy odcinek trasy widoczny do przodu).

*

Offline SwarE

• *
  • 75
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 23, 2008, 18:00:07 »
@ SwarE
Jakby Ci się udało coś ustalić z tym trybem pilota w poziomie to opisz to na forum, bo też nad tym kombinowałem, ale najwyraźniej jestem za cienki ;)
A byłoby to znaczne polepszenie użyteczności programu ...
Niestety - odpowiedź (bardzo szybka) od Automapy potwierdziła moje przypuszczenia (zdjęcie jest "fake") więc jak na razie nie jest to możliwe, chyba tylko przy majstrowaniu przy skórce  :D

Moja sugestia co do stworzenia nowej skórki 272x480 została przekazana do odpowiedniego działu (kto wie może z następną aktualizacją będzie dostępna - wtedy belka będzie na górze).