fragment_Warszawa.prdf

• 2 Odpowiedzi
  • 2243 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fragment_Warszawa.prdf
« dnia: Kwiecień 18, 2008, 23:33:02 »
Witam,
przez przypadek skasowałem sobie plik "fragment_Warszawa.prdf" i ....Navigo nie startuje :(  :shock: :mad: :kill: >:(
Czy jakiś uprzejmy masochista używający czasami Navigo tak jak ja ( bo przecież cały czas sie nie da ...) mógłby mi go podesłać ? Chcę się jeszcze jakiś czas pomęczyć tym programem, uwielbiam bowiem np. wpisywanie rysikiem adresów na klawiaturze ekranowej zamiast klawiatury sprzętowej, którą mój Universal posiada a której niestety Navigo  n-tej już wersji  nie akceptuje... :]  Jestem też zachwycony wczytywaniem mapy Polski za każdym uruchomieniem Navigo, bo ...... jej nie zapamiętuje...Rozpływam się również z rozkoszy gdy Navigo się nie uruchamia bo mu brakuje pamięci  a TomTom i owszem....Nie chce mi sie już dzwonić do PPWK i rejestrować ponownie zainstalowane Navigo, zresztą chyba przez weekend chłopaki sobie spokojnie sączą piwko w pubie....
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2008, 23:52:11 wysłana przez maxandy »

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: fragment_Warszawa.prdf
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2008, 23:52:55 »
jeśli usunąłeś fragment warszawy, to uruchom program z exploratora. Wejdź tam gdzie masz mapę polski i wybierz plik Polska_i_plany_miast.prdf. Z tego pliku uruchomi sie Navigo.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Odp: fragment_Warszawa.prdf
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 19, 2008, 12:04:39 »
jeśli usunąłeś fragment warszawy, to uruchom program z exploratora. Wejdź tam gdzie masz mapę polski i wybierz plik Polska_i_plany_miast.prdf. Z tego pliku uruchomi sie Navigo.

Dzięki, zupełnie zapomniałem o tej opcji uruchomienia....Jak się okazuje furia czasami zaślepia.... :wink: