Co do AM 4 to ja niczego nie przesądzam, bo jeśli miałby opierać swoje opinie o wersje beta to jaka byłaby moja wiarygodność. Do czasu wydania pełnej wersji wiele się jeszcze pewnie zmieni, jestem pewien, że również Twoje zdanie, straser. AM zapowiada wydanie AM4 od kilku lat z jakim skutkiem wiemy doskonale...i co z tego??? Programu jak nie było tak nie ma! To jest kpina, a nie to, że w PPWK co miesiąc dostajemy aktualizacje map. Jesli masz jakies zastrzeżenia to je wyślij do wydawcy Navigo, a zostaną usunięte, możesz być tego pewien, potwierdzą Ci to użytkownicy N2 z tego forum. Przyczyn tego o czym mówisz moze być kilka, ale najprawdopodobniej winą są niedokładności w mapach na tym terenie. Jednak, jeśli Tobie nie podoba sie to, że mapy są aktualizowane to już inna kwestia....btw ile aktualizacji AM ukazało się w przeciągu ostatnich sześciu miesięcy??? Chyba nie trzeba nikomu wyjaśniać jaka jest różnica w traktowaniu klienta. Jeśli firma myśli że zatrzyma przy sobie klienta tylko opierając się o swoją renomę i wypracowaną markę to chyba nie zna praw rynku. Mnie obsługa Navigo nie przeszkadza, jeżdzę dużo po Polsce, używałem wielu programów nawigacyjnych i zgodzę się, że N2 to nie jest iGo jeśli chodzi o silnik mapowy, ale jeśli chodzi o mapy, to przebija go pod każdym calem. Jeśli nowa wersja z ulepszonym silnikiem pojawi się nawet za pół roku, to i tak będzie to bardzo wynik, porównując z AutoMapą mającą dużo większe doświadczenie w kwestii tworzenia aplikacji nawigacyjnych, która nie potrafi poradzić sobie od kilku lat z kulturą pracy nowej wersji.