podswietlenie ekranu mpx200

• 2 Odpowiedzi
  • 738 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 28, 2005, 21:02:15 »
z poziomu ustawien menu mozna ustawia czas podswietlenia ekranu ale jest to jedno ustawienie dla wszystkich profili..czy ktos wie (prawdopodbnie trzeba by zmienic cos w rejestrze) jak zmienic zeby np w profilu headset przy otwartej klapce ekran byl podswietlony non stop a pozostalych nie..
to wydac sie moze glupie..ale juz tlumacze sens tego zabiegu..otoz uzywam zestawu glosnomowiacego w samochodzie i chcialbym zeby w tym trybie nie gasl ekran...jak wiadomo nie ma profesjonalnego zestawu do mpx200 wiec aktywacja profil samochodowego nie jest mozliwa..chyba ze o czyms nie wiem...

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 15, 2005, 23:28:43 »
ja tam w rejestrach sie bawic nie lubie wiec radze ci prostrza droge (sam ja uzywam od czasu do czsu.
programs/setings/more/power mangament - i tam zmieniam czas podswietlania i siwecenia wyswietlacza. Wydaje sie to glupie  rozwiazanie (jak inne moje pomysly), ale jak wyrobisz sobie ten nawyk to sie przyzwyczaisz :)

[Dodano: 2005-08-15 23:29:00]
ja tam w rejestrach sie bawic nie lubie wiec radze ci prostrza droge (sam ja uzywam od czasu do czsu.
programs/setings/more/power mangament - i tam zmieniam czas podswietlania i siwecenia wyswietlacza. Wydaje sie to glupie  rozwiazanie (jak inne moje pomysly), ale jak wyrobisz sobie ten nawyk to sie przyzwyczaisz :)

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 15, 2005, 23:40:44 »
hmm dobrze to ujales.."wydaje sie to glupie"..za kazdym razem sobie to przestawiac:D no ale dzieki za rade..troche spozniona bo juz nie mam tego aparatu ale licza sie dobre checi;)