Program do obsługiwania aparatu

• 4 Odpowiedzi
  • 856 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 25, 2005, 23:19:46 »
MAm pytanko:
czy jest jakiś programik  dla smaptphona dzięki któremu będziemy mogli robić nieco lepsze zdjęcia???

« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 26, 2005, 01:10:21 »
ehhh... wiem o co chodzi... w mpx220 zdjecia sa dobr...ale tylko wteddy gdy jest dobre jasne swiatlo i bez zooma :P a na zoomie caly problem jest w tym ze jest cyfrowy a nie optyczny... poprostu w tej motce zje(tralala) aparat no i videokamere tez :[

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 27, 2005, 00:17:47 »
wiecie ja czegos chyba nie rozumiem, to jest aparat w telefonie a nie telefon w aparacie!! zawsze bylem wrogiem takich zabawek, bo co niektorzy ludzie mysla ze z biednej malutkiej matrycy w telefonie wyciagna fotki jak z prawdziwego cyfraka, a to juz nie tyle ze przesada co przejaw naiwnosci?? hmm ja wiem :wink:  interpolacja czyni cuda co nie :D

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 27, 2005, 12:31:43 »
no dobra Norbert. tylko jak bys nie wiedzial to juz byle sonyericsson za 60zeta robi lepsze zdjecia od mpx220 za 1,5tys PLN-ów! mozna sie czegos wiecej bylo spodziewac....

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 27, 2005, 14:29:40 »
za 1.5k to wiesz.. w tej kwocie spokojnie kupilem canona s1 is!!! rok temu i wiem ze z niego beda dobre zdjecia, takze sory tel to tel a aparat to aparat!!  no i czy byle se?? hehe byle se ma matryce VGA a motka ma ?? 1.2mpix chyba, choc wielkosc matrycy nie jest wykladnikem jakosci ale o czyms swiadczy