Problem z Motorolą mpx200, Proszę o pomoc!!!!!!!

• 35 Odpowiedzi
  • 3769 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« Odpowiedź #30 dnia: Październik 01, 2005, 19:56:44 »
hej... no i jak z ta motką?? zdziałałes cos?? wstyd sie przyznac ale u mnie jest to samo:( zawaliłem sprawę przy wgrywaniu softa...  jesli ktos bylby tak miły i sprobował mi pomóc...  to byłbym bardzo wdzięczny:) aha.. i jeszcze jedna bardzo wielka prosba... czy moglibyscie takze wrzucic calego flasha i programik do wgrywania??  mialem ostatnio format dysku przez hackera ( zabawił się moim kosztem:( ) i wszystko mi wyczyściło... :(   Bardzo proszę o pomoc...

POZDRAWIAM SERDECZNIE

« Odpowiedź #31 dnia: Październik 04, 2005, 08:39:06 »
Cześć, niestety nadal Motorola moja mpx200 leży w stanie takim jak była. Byłem u fachowca w servisie i powiedział że poszła jakaś część która nie pozwala na wgranie nowego softa :/ Zamówiono mi ją z zagranicy i czekam w dniach ma podobno być zrobiona, a czy uda się zrobić to się okaże. Naprawdę szkoda mi tego telefonu bo był super. Bawiłe się nim tylko niecały tydzień :D i przez głupote nie działa. Próbuj "mefistofilos" tego co inni pisali na moim forum. To moze pomóc. A jak nie to pewnie to samo co i u mnie :/
pozdr

« Odpowiedź #32 dnia: Październik 04, 2005, 17:20:50 »
witam ponownie... :]  mialem problemy ale poradzilem sobie... mam juz patent na takiego typu usterki... a co do tej czesci to wszystko mozliwe... bylem w serwisie w bialymstoku i powiedzieli mi ze muszą czesc sprowadzac i dopiero bedzie wszystko ok... :D sprowadzili, kupilem, wlutowalem i dziala:D    

POZDRAWIAM

« Odpowiedź #33 dnia: Październik 04, 2005, 21:25:44 »
Moja Motorola mpx200 jednak po wlutowaniu tej części którą sprowadzono mi z zagranicy działa ok. A przynajmniej tak mi w servisie powiedzieli tylko trzeba wgrac jeszcze ponownie Windowsa i będzie ok. Więc uważajcie wszyscy jakie wgrywacie pliki przy zmianie Windowsa w Motorolach mpx200 bo to jest niebezpieczne :D prawie 80-100zł do tyłu :)

« Odpowiedź #34 dnia: Luty 26, 2006, 23:53:46 »
a co to za tajemnicza czesc?? Sam to wlutowałeś? Ile zapłaciłeś za nią?

*

Offline plusoko

• 20
  • Sprzęt: HTC TYTN II; Xperia X1; SE P1i
« Odpowiedź #35 dnia: Maj 26, 2006, 20:59:30 »
no przyznajcie sie co to za część?? płyta główna????hmmmm....nie ona chyba kosztuje więcej nic 100pln:)