Problem z LM_MPx200

• 5 Odpowiedzi
  • 874 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline taz84

• 41
Problem z LM_MPx200
« dnia: Czerwiec 10, 2005, 20:35:27 »
Witam. Mam problem z programem LM_MPx200 przy flashowanieu ROMu MPx200. Program nie wykrywa mi telefonu pisze cały czas "Not conected". Proszę o pomoc, może coś źle robię. Proszę także o jakiś mały opis jak się wgrywa nowy ROM tym programem. Z góry dziękuję.

Problem z LM_MPx200
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 10, 2005, 21:08:04 »
wlasnie sprawdzilem zeby zobaczyc co sie dzieje u mnie i powinienes zrobic tak..

rzeczywiscie jak po prostu podepniesz fona jest not connected

wylacz telefon odpal program wsadz wtyczke..bedziesz mial info not connected..ale nie klikaj na ikone upgrade tylko na info dopiero potem na upgrade i wtedy otworzy ci sie okno w ktorym masz wybrac plik z ROMem..dalej juz nie szedlem zeby sobie nie sflashowac fona..daj znac jak poszlo..ewentualnie jak jestes online to choc szybko na gg 811624 ale ja zaraz spadam

*

Offline taz84

• 41
Problem z LM_MPx200
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 11, 2005, 15:33:31 »
Niestety u mnie nadal nie wykrywa telefonu. Jak byłbyś tak uprzejmy to napisz czy karta sim musi być wyjęta, czy może być włożona, kiedy trzeba wyłączyć talefon, czy trzeba użyć jakiejś kombinacji klawisz itp. Z góry dzięki.

Problem z LM_MPx200
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 11, 2005, 17:00:36 »
karta sim nie ma tu zwiazki..zadnej kombinacji klawiszy nie uzywam..po prostu wpinam i telefon odpalam program albo odwrotnie..mi to dziala..nie umiem wyjasnic twoich problemow:(

*

Offline taz84

• 41
Problem z LM_MPx200
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 11, 2005, 20:21:38 »
A mam jeszcze pytanie: czy istnieje jeszcze jakiś inny program do flashowania ROM

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
Problem z LM_MPx200
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 13, 2005, 10:55:34 »
Trzeba uruchomić telefon w trybie serwisowym. Przy wyłączonym telefonie należy wcisnąć i przytrzymać lewy przycisk (w joysticku) i jednocześnie podłączyć komórke do komputera. System zapyta się o sterownik (smartfon.inf). Należy wskazać jego miejsce.
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()